WTC The Eagles

18 Juli – Mega Windy – Zag ik daar Wiggo meefietsen met de Eagles???

De verlof is in volle gang, dit is zeer merkbaar aan de grote verschuivingen in het klassement, dezer dagen.  Nieuwe namen komen de top 10 binnen anderen vallen terug. Bij de dames heeft er een paleisrevolutie plaatsgevonden, Veerle Leeten (Henk zijn madam) (Henk is de eagle die meestal en danceuse als eerste eagle over de baan glijdt) heeft de kop over genomen terwijl ons Nancy met haar gat in het warme zuid franse zand ligt.  Linda van doeselare (mevr Staute) wipt over Veerle Heirman naar 3.  Anja en Krisje hebben bloed geroken, en als vrouwen bloed ruiken … zijde als man gewaarschuwd….. asser mar genen ambras van ga komen…  Wie is eigenlijk Veerle Leeten…. Tot vorig jaar ons onbekend … maar zij is de reden waarom Henk is gaan triathlonnen…. Komend uit het verre Heusden-Zolder. Was wonend op het Kiel en werkend als juf in een school in ‘t stad toen ze tegen onzen Henk zijn kloeke borst gelopen en pats boem … nu wonend naast den rozen olifant met haar springboon …. En Veerle heeft zich al ongelooflijk aangepast als EAGLE !! Ze haalt hier en daar schoon prijzen met haar sport. en is veruit de eagle met de laagste hartslag tijdens de rit  (als ze niet naast mij en achter Henk fietst)

Over den Henk gesproken … nu zondag staat hij voor de grote uitdaging waarvoor hij nu toch al wel heel wat maanden aan het trainen is…. de http://www.marcherremansclassic.be  triathlon.  Hij zal starten om 11.20 en draagt nummer 296.  Henk is niet de enige eagle die zal meedoen aan deze wedstrijd ook eagle Franky van Langenhove uit kalmthout doet nu zondag mee met  startnummer 591.

 Misschien is het wel leuk om met een aantal eagles te gaan supporteren voor deze heren !! Ik stel voor dat we dit doen aan het 1e keerpunt van het fietsparcours. das namelijk niet zo ver van stabroek. In stabroek de Brug over, duikt ge de haven in kaai 730 linksaf. en bij de tabaksnatie aan de linkerkant zal je het keerpunt zien. als we daar rond half 1 kunnen staan dan gaan we ze wel zien passeren !! mss tot daar !! wie weet.
Over de rit kan ik kort zijn hé… de voorzitter blijft met een volgprobleem zitten… het is niet mijn schaduw die me blijft volgen maar… ik tracht er aan te werken !  We reden met best wel veel wind richting huybergen – klavervelden – brembosch – nispen – effe een lichte misser in essen …. straatje verkeerd – terug naar huybergen en zo langs de putse weg weer binnen.  Menne permantaat was goe uitgewaaid, mijn wiggins fashkes zijn ik kwijt … onderweg twee keertjes stil gestaan 1 x lek voor veerle en 1 x spaak int wiel bij den bosse.  gelukkig zonder al teveel erg zijn we met zijn allen binnengeraakt en klokten we af op 53 km en 28.2 gemm. afgaand op de gemm 5 -6 beaufort die men door de lucht blies … vond ik dat GOE GEREJE.  Mooie vermelding voor eagles HENKIE EN DAMSIE die toch 85 % van de rit op kop hebben gereden !! raaije raaije raaije stoempe stoempe stoempe op de grote platteau …. (damsie) armstrongs trippel trappel hup hup (henkie) verschillende stijlen maar mooi om achter te rijden !!
 Nen zeer beschaafde aprés eagle en om 23.30 sloegen alle eagles hun vleugeltjes dicht.
Volgende week onze einde van de maand lange rit.  Bij goed weer en niet teveel wind zal dit rondje oesterdam zijn !! afhankelijk van de wind …. via tholen naar huis … (dan kan eagle andy mee en zetten we hem met zijn kabbaske af aan den basf).  Indien de wind andersom blaast heeft eagle andy een probleem want dan rijden we via de polder zo naar tholen
Graag nog even aandacht voor de volgende opmerkingen:
De eindeseizoensrit TELT WEL mee voor klassement ! was vorig jaar ook zo !
 
Ritten op zaterdag 28 juli en zondag 5 aug NIET !!
Tegen volgend jaar zal een soort van groene trui punten systeem uitgewerkt worden voor eagles die int weekend is een georganiseerd toertochtje willen gaan doen.  Ik denk dat dat het eerlijkst ga blijven !
Rit zaterdag 28 juli om 10.00 VERTREK aan de paal zie dat ge op tijd zijt en zorgt voor een boke of iets anders voor onderweg.  We trachten tussen 15.00 en 16.00 thuis te zijn.  (+/- 80 -100 km)
RIt zondag 5 augustus 07.30 VERTREK aan de paal naar bornem voor de FIETSDODENTOCHT www.fietsdodentocht.Be
GELIEVE EVEN TE LATEN WETEN WIE WEL EN WIE NIET MEEGAAT OP DEZE TWEE RITTEN. ZODAT IK ZEKER TEGEN LEO EN MARIA KAN ZEGGEN HOEVEEL KILO LABRADOR EN BITTERBALLEN ER MOETEN ZIJN !!!
Eerstdaags zal er een lijst rondgaan met namen en email adressen van eagles als je er niet opstaat zou je dan bij uwe naam uw email adres willen zetten aub. of als je email adressen hebt van anderen dan mag je die altijd laten weten.
wederom een gevleugelde groet van een licht zieke
Tom

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. jansen gerard 20 juli 2012

    en waarom heeft Eagle Asfalt ene gele, en ene rode kous aan ?????

  2. jansen gerard 23 juli 2012

    de Iron Man 70.3 Antwerpen werd volbracht door Eagle Asfalt .
    Proficiat…

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén