Nieuwjaarswandeling

Afgelopen zondag was het zover: de eerste editie van de Eagle nieuwjaarsdrink/-receptie. Met 32 kleine en 54 grote Eagles vertrokken we rond 13u15 aan het Ravenhof op bosuitstap. Via het kasteel, de trapkesberg en de geldberg kwamen we om 14u aan bij de Hooiweide waar de cava stop gepland stond.

De kleinsten onder ons konden daar losgehen in de tuin van Nathalie en de Sam, eens naar de ezeltjes gaan kijken, een balleke trappen, broer of zus met een ippon tegen de grond werken of wat schommelen… ze hebben zich allemaal kostelijk geamuseerd en er zijn geen slachtoffers gevallen! De oude(re) generatie kon ondertussen zorgeloos genieten van een cava en een jeneverke rond de vuurkorf, mooi mooi!

Belangrijke dienstmededeling: de sluitingsrit zal doorgaan op 6 september en NIET op 20 september.

Om 15u30 trok het peloton zich weer op gang richting Croone waar we werden ontvangen met een warm soepje en hotdogs voor de klein mannen (alhoewel die toch redelijk rap moesten zijn). Frisse pinten of genieten van een trappistje… iedereen genoot er op zijn eigen manier.

Rond etenstijd kon de rode viltstift de omzet van zijn leven draaien maar hij was uitzonderlijk gesloten waardoor bij een grote hoeveelheid Eagles Plan A voor het avondeten redelijk in het water viel.  Stilletjes aan vertrokken er dan ook Eagles huiswaarts op zoek naar eten en om kindjes in bed te steken, een aantal anderen bleven uiteraard nog wat hangen. Ik heb mij laten vertellen dat de laatsten rond 20u thuis waren.

Ik denk dat we kunnen terugblikken op een zeer geslaagde zondagmiddag die vast en zeker volgend jaar een vervolg gaat krijgen.

De onverwacht verpletterende opkomst heeft er wel voor gezorgd dat het even alle hens aan dek was voor ons kersvers feestbestuur maar ze hebben dat magnifiek opgelost met een cava stop en zelfs een springkasteel op de parking. Sterk werk Boden, Bosse en Damsy!! Op naar Zolder zou ik zeggen…

Hopelijk zien we jullie allemaal terug op 2 april om 19u want dan fladderen we voor de eerste keer dit jaar weer uit.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”111187343@N02″ sid=”72157640000180914″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”240″ num=”30″ align=”center” max=”100″]

[fsg_gallery id=”1″]

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén