WTC The Eagles

28 Juli – Een bezoekje aan Leo en Maria!

Voor de tweede keer in enkele dagen een verslag van een eaglerit… ge ziet de solden zijn nog niet voorbij hé …
 Vandaag de bezoekrit gehad naar Leo en maria in Clinge.  We stonden met zijn 13 en klaar aan de paal om onze dagtrip aan te vangen.  Voor eagles … is naar t stad rijden … das ni zo moeilijk… ne voetgangerstunnel …bwa da valt ook nog mee … daarna rondrijden op Linkeroever …. das wat anders.  Gelukkig hadden Jan en ikzelf onze knooppuntjes wat bij elkaar gesprokkeld en bolden  we via burcht zwijndrecht beveren richting Sint Gillis waas.  In de buurt van hadden we onze eerste en enige panne van de dag.  Vlak nadat ik zelf even daarvoor op de fiets was gebleven na een weerbarstige hond … wiskey genaamd die niet echt van de pad wou wijken….  Net niet onderuit ! Iets later reed Terje lek.  Met zijn plasieken operatiehandschoentjes aan heeft het toch iets langer geduurd dan voorzien (bijna halfuur).  Assem nen echten doktoor had geweest dat had dieje patiënt er mss wel ingebleven. Maar goed, wij wachten en wachten en wachten…. tot het in orde was. 
Met een klein uurtje retard kwamen we aan in Clinge.  Net voordat we aanwilden bellen kregen we telefoon van Maria om te vragen waar we bleven…. goe getimed noem ik zoiets.  Zoals we Leo en Maria kennen werden we SUPER ontvangen.  3 volle dozen koffiekoeken en menig heerlijk frisse pint stonden op ons te wachten.  Tijdens onze pauze kwam wederom de discussie op gang over de kilometers en het mee laten tellen van de kilometers voor het eindklassement.  Zij die er niet waren zullen altijd blijven zeggen dat ze niet mogen meetellen.  Zij die er wel waren vonden dat ze moesten meetellen. 
UITEINDELIJK HEBBEN WE MARIA LATEN BESLISSEN WAT ER MET ONZE GEREDEN KILOMETERS MOEST GEDAAN WORDEN EN ZIJ VOND DAT ALS WE MET DE GROEP EEN TOCHT INLASSEN DIE KILOMETERS ALTIJD MOETEN GEREKEND WORDEN!
Vandaag zijn er dus 13 gelukkige die er 96 bijkrijgen. Aan de top van het klassement zijn er zeer weinig verschuivingen.  enkel 1en 2 en 3 doen haasje over. tussen 1 en 2 staat een miniem verschil.  En dit zal in gedachte gehouden worden als de prijzen op de meet verdeelt dienen te worden.  nr 1 gaat volgende week wel zeker mee naar de dodentocht …. dus ….. iedereen is gewaarschuwd. 
Een motivatie om de kilometers mee te laten tellen is gewoon …. als je graag bij de eagles komt fietsen dan krijg je je kilometers… Dat er mensen zijn die wegens ‘het werk’ der niet kunnen bijzijn dat is normaal maar dat is op woensdag evenzeer.  Elke gefietste kilometer in eagleverband dient gerekend te worden.  Het klassement is een leuke bijkomstigheid, maar zoek er allemaal aub niet teveel achter.  De drijfveer moet zijn en blijven ik wil wel is gaan rijden met wat vrienden en bekenden en dat kan bij de eagles.
goed discussie gesloten… zij die ze hebben content … anderen niet …. Don’t shoot the pianist hé …. er zijn ergere dingen in de wereld …. Vino die Goud wint … DAS PAS ONEERLIJK !!
Nadat onze innerlijke mens bij maria en Leo goed bijgevuld was reden via nieuw namen richting Doel.  Onze boot ging om 16 u en wij waren daar om 15.20…. perfecte Timing voor een eaglepintje in de molen van Doel.  Nadien onze overzet naar Lillo en omdat de Lillobrug openstond zijn we via BASF rondgereden richting zandvliet. zo via het bos naar huis… en omstreeks 17u klokten we af aan t wit paard met 96 km en 26 gem.
Nu woensdag een gewone rit. Komende zondag 05/08 FIETDODENTOCHT in Bornem vertrek met Auto’s aan de paal om 07.30 !!!!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén