WTC The Eagles

8 Augustus – Woensdag Gehaktdag + info Sluitingsrit

Woensdag gehaktdag, zo was  het vroeger bij de spar…. Woensdag slechtweerdag is het dit jaar bij de eagles.  Echt uitnodigend was het weer weeral niet, desalniettemin stonden we toch weer met een eagle of 24 klaar aan de paal.

Beukie belde dat hij te voet onderweg was. Platte band.  Nog voor we vertrokken waren stonden we al of nog stil.  Dit was het grote geluk van Nathalie en Sam,  zij kwamen in laatste instantie de hoop vergroten en met zijn 26’en vertrokken we voor een ritje richting Waarde.

Tim die met de nacht stond en op hete kolen  zat om de productiviteit bij evonik de hoogte in te jagen…. Liet al verstaan om het rondje aan te passen naar de tijdsnormen van de man die werken moest.  Dit werd gedaan weg waarde…. Zeker nadat we in de polder voor de tweede keer plat reden. Peter of willem was het slachtoffer.  Even wachten weer weg.  Net toen ik naar de trippel trappel vitesse wilde terugschakelen om de brug van bath te bestormen knalde ik over een iets wat uit de kluiten gewassen steen.  Dikke knal en direct plat.  Nadat het bandje vervangen was moesten we de plannen drastisch aanpassen.  Dus over de brug, langs bathsedijk, onder A 58 draaien over kanaal, heimolen, huybergen, en putse weg  reden we weer binnen.  Netjes op tijd om Tim nog een douche te gunnen voor de nacht.  We klokten 50 km tegen 30.2.  dus wederom goe gereden.

Klassementsgewijs lichte veranderingen…. Christophe Dams gooit de handoek, gisteren zijn laatste eaglerit van seizoen gereden.  Ik vrees dat het een top 5 zal worden nadat hij heel het jaar op 2 gestaan heeft.

Volgende week is het Moederkesdag.  Eagles rijden gewoon hun rit.  Volgende week is het ook België – Nederland eagles rijden gewoon hun rit.  Benieuwd of er veel eagles zullen zijn.

Ook ik kneep gisteren mijn remmen dicht voor dit eagle seizoen.  Ik ga met vrouw en kinders nog wat genieten aan de Spaanse Costa.  Voor de sluitingsrit zal ik aanwezig zijn als volgwagen. Dus volgende weken graag iemand die zich wilt bezighouden met namen noteren en klassement bijhouden en verslagjes schrijven   (ik kijk spontaan naar henk en tim)

Over de sluitingsrit/champagnerit gesproken.  Deze gaat door op zaterdag 08 september 2012! Deze kilometers tellen voor het klassement !!

De rit zal gaan over een +/- 145 km !

Er zal vertrokken worden aan de paal om 10u

Er zal na een 70- km gestopt worden voor een lunch.  2/3  pistolet en een appel/banaan per persoon een blik frisdrank + nen sportdrank/reep!

Er zal extra water voorzien worden voor tijdens de rit

Er zal gestopt worden aan de gekende cavaparking na een 125 km.  

Er zal gestopt worden aan de paal alwaar we overgaan tot de gekende formule van vorig jaar. 

Een pistolet een broodje ne worst of nen hamburger of saté dertussen.  Alles gegrild op de bbq.

Wederhelften en kinders zijn uiteraard ook welkom !

Aansluitend prijsuitreiking  +  bal van de eagles.

Dit alles voor de prijs van €30 per persoon/betalen bij vertrek!!.  De centjes die overblijven verdwijnen na aftrek van de kosten in de pot om na de rit in het Wit Paard te consumeren.

Het gezegde … vele handen maken licht werk telt ook nu.

De Sluitingsrit is uitgestippeld. www.mapmyride.com/routes/view/118693251 nog kopmannen gezocht + mensen die de rit wat kunnen voorbereiden !! (al  is gaan rijden bijvoorbeeld)

De lunch zal door mij verzorgd worden ik zoek nog niet fietsende wederhelften die een half uur tijd hebben om de lunch te smeren na vertrek van de fietsers ! zodoende de volgwagen sneller kan aansluiten bij de renners.

We zullen deze smeren in het wit paard.

De cava is besteld bij sponsor pozzovino

Eagle dams en eagle beuk soigneren de BBQ op hun gekende sergio herman en wout bru achtige wijze.

Prijzen = bossie.

Andere mensen met interesses om te helpen mogen zich altijd melden.

Gevleugelde groet

Tom

Verder Bericht

Vorige Bericht

6 Reacties

 1. Henk 9 augustus 2012

  verdorie 🙂 Ik had halveling rekening gehouden met 13h, zelfs 12h kon wel, maar 10h is echt wel vroeg om 145km te gaan fietsen tussen 2 nachtshiften in 🙂

 2. AndyB 9 augustus 2012

  Den top 10 zal de kop wel doen zeker ?
  Ieder 35 a 40km (2aan2)en we zijn thuis……
  Zelf probeer ik nog verlof te pakken met de late ( zal van de drukte op t werk afhangen )

 3. Willem 9 augustus 2012

  Het was Peter die plat reed en nee, ik heb zijn banden niet lek gestoken! hahaha. En bij deze heel erg bedankt dat we zo iedere keer mee kunnen rijden als “vreemde ploeg”! Super tof!

  Als er ooit mensen zijn die zin hebben in een Spinningles in de winter,voor de donderdagavonden, dan kan je bij mij melden. Ik kan dat voor een enkele keer regelen op basis van een proefles.Helaas niet voor grote aantallen mensen. En je moet er wel voor naar Bergen op Zoom…..www.fitnesspalace.nl Ik hoor graag of er interesse voor is.

  sportieve groet!

  • Willem 9 augustus 2012

   even vooor de volledigheid: als je interesse hebt in de proefles (zie mijn opmerking) dan gaat dat via mij (willempie01@yahoo.com) en niet via de sportschool!

   groet!

 4. bart myncke 9 augustus 2012

  om 10 u ben ik ons fabriek oep den basf aan’t opstarten verdoemme!die shiftmannen verdienen veel geld zeggen ze,mor ge kunt ze nondedjuu ni oepdoen…:-)fijne afsluitrit voor iedereen en maak er ne schoonen dag van mannen en vrouwen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén