WTC The Eagles

verslag nachttoernooi SKNS

Afgelopen vrijdagagavond hebben we met de eagles deelgenomen aan het nachttoernooi van de 6e ploeg van SKNS.
 
Het was een gezellige avond waarbij het weerzien met mannen van onze leeftijd aangename bijsjouwelmomenten met zich meebracht.  Pijnlijk (vooral spiersgewijs dan) was te merken dat we toch allemaal geen 18 of 23 meer zijn…. maw de bewegingen die vroeger vloeiend uit de voeten en onze benen liepen…. zitten diep verscholen…. af en toe komt er nog wel eens een flits naar boven…. maar das meer een rariteit te noemen … gekende commentaren als…amai wa doetem na….. laten dan ook niet lang op zich wachten gevolgd door het nodige gebulder (boskampsgewijs)  langs de lijn…. Doch zijn we er in geslaagd om het hele nachttoernooi af te werken. daar waar er enkele om 23.00 niet meer verder konden. stijf, gescheurd, verrokken etc…
Na een verloren match tegen 3.2 promille en een technisch hoogstaande gewonnen match tegen FC beton. waren we tweede in het groepke. Onderling in het volgend groepje, werden we we weggeblazen door de huidige juniors van SKNS.  da zijn mannen van 18 jaar hé … wij waren minstens dubbel zo oud!!  Nadien wonnen we van de papa’s van de SKNS kids van 2004.  In dat team vonden we een overgelopen eagle… Kris boden stond tussen de lijnen bij de tegenpartij.  Hij kon onze higuitta tot twee keer toe netten…. dit zal nog een staartje krijgen denk ik….:-). gelukkig lieten we in de tweede helft nog enkele hoogstaande combinaties zien en werden de papa’s opzijgezet. Een verdwaalde schapendijkeagle passeerde nog even om te laten zien dat we eigenlijk een fietsclub zijn ipv een voetbalploeg.
Ondertussen ging de klok over 00.30 we dienden enkel nog te spelen tegen de 7e ploeg van SKNS voor plek 13 en 14. Ook in deze match kwamen we een aantal oudgedienden tegen, wat vets van SK putte. Wa oude 4e ploeg mannen van SKNS. Wegens opgave van 3 eagles…trokken we de kaart van de houthakker en de dikke spits … ipv de polyvalente mid mid en de diepe spits…. Dit uit noodzaak.  Selle (zonder handschoenen) in de goal.  Al bij al trokken we nog een gelijkspel uit de brand.  Penalties zouden beslissen wie welke plek kreeg.  de koelbloedigheid van sommige eagles kent geen grenzen, we scoorden aan 100%  plaats 13 was de onze. 
bij de prijsuitreiking bleek ook onze vriendelijkheid, openheid, spontaniteit, behulpzaamheid en toewijding voor mens dier en tegenstander de scheids en jury niet zijn ontgaan… een logisch gevolg … de FAIRPLAY beker was van ons !!! Of de 13e plek en de beker nog uitgebreid gevierd werden weet ik niet van ik zat al redelijk opgesteven in mijn zetel poogend mijn nestels los  te maken.
Kwamen voor WTC THE EAGLES in actie op het toernoei
Christophe Higuitta Dams
Bart Van den Bossche
Bart Selleslaghs
Glenn Boey
gebroeders Peeters  Mark en Lode (da was gelijk de deboertjes bij ajax in den tijd)
Tom Van Oncen
Tom van der Brempt
Sven Francx
dank aan onze ene supporter Erwin Vennincx
extra dank aan onze coach en tactisch brein Lode Wielemans
We plannen een deelname volgend seizoen want …. we moeten onze fairplay beker verdedigen hé !!!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén