WTC The Eagles

Koers in Stabroek en 24h Fietsen in Zolder

Gevleugelde vrienden,

Na enkele weken inrijden beginnen de beentjes al wat beter aan te voelen en sommigen voelen het kriebelen om de beentjes misschien een te testen. Op onze clubritten koersen we uiteraard niet, maar als we op de kalender kijken, zien we wel enkele activiteiten staan waar we al wel eens wat harder kunnen en mogen rijden.

Op zondag 2 juni wordt in Stabroek de kermiskoers gereden, waar ploegen uit de polder het tegen elkaar opnemen. Per ploeg mogen er 10 niet-vergunninghoudende renners deelnemen. En om onze club en zeker ook onze sponsors een beetje in de kijker te zetten willen we hier toch een volledige ploeg aan de start krijgen.

Aarzel niet om je kandidaat te stellen om onze club te vertegenwoordigen, meedoen is belangrijker dan winnen is ons motto op deze koerskes. Iedereen mag meedoen. Inschrijving wordt door de kas gedragen en prijzengeld schenken wij aan een goed doel (ideeën voor een goed doel zijn altijd welkom). Stuur om je kandidaat te stellen een mailtje naar andy.berek@telenet.be

Het weekend van 15 en 16 juni gaan we weer deelnemen aan de 24 uur van Zolder. http://www.endurancecyclingseries.be/24-uur-zolder/

Dit jaar gaan we opnieuw voor ons oude concept waar we zelf ons potje zullen koken (of alleszins ons soigneerteam zal daar voor gaan zorgen). We proberen ook opnieuw een rit in elkaar te steken om met de fiets naar daar te rijden en met auto’s en/of ander transport terug naar huis te geraken. Later meer hierover.

We willen ook opnieuw met meerdere ploegen rijden ter plaatse, vroeger hebben we ook al gereden met een ‘raceteam’ en een ‘funteam’. IEDEREEN mag en kan meedoen! Meerdere personen hebben hun interesse al laten blijken om dit jaar een ‘Quattro’ te willen rijden (ploeg van 4 i.p.v. 8). Dus we gaan ploegen inschrijven naargelang de belangstelling. Als je graag wil meerijden tijdens de 24-uren, stuur de een mailtje naarandy.berek@telenet.be en vermeld er zeker bij wat je graag zou willen rijden. Dan kunnen we met het bestuur bekijken hoeveel en welke ploegen we kunnen inschrijven. Ook de deelnamekost van Zolder wordt betaald door de kas, voor eten en drank ter plaatse worden de kosten gedeeld onder de deelnemers.

Met gevleugelde groeten,

Het bestuur

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén