WTC The Eagles

Openingsrit

Beste Eagles, het is weer bijna tijd om uit onze jaarlijkse winterslaap te ontwaken. Dit weekend komt er nog een sneeuwbuitje voorbij, maar de lente lonkt! Alleszins, wij lonken naar de lente… 28 maart is’t weer zover…De openingsrit van WTC The Eagles.

…woensdag 28 maart vliegen we dus weer uit, dit jaar zelfs in nieuwe outfit. Dit moet natuurlijk weer vastgelegd worden voor de analen en voor de tevredenheid van onze sponsors: we verzamelen bijgevolg éénmalig om 18.45 uur op “‘t Eaglesplein” voor een groepsfoto.

Moest er trouwens onder de leden iemand zitten met politieke ambities, een naambord “eaglesplein” kan aardig wat stemmen opleveren.

Rittenspecialist Sven F. zal de groep al fladderend langs de brug van Bath sturen, om ons te doen landen in ‘t Hazenpad. Daar heeft het feestbestuur nog een kleine verrassing in petto, hiervoor spreken we af in ‘t Hazepad (Waterstraat Stabroek). Tip: er zal gezorgd worden voor een hapje en een drankje… Fietsen kunnen veilig achterin geplaatst worden.

Inzet feestbestuur:
Hier is er een receptie op Eagliaanse wijze vastgelegd die we ongeacht het weer ook niet meer kunnen afzeggen. Ook de niet-fietsers, ons revalidatieteam en alle (!) partners zijn dus welkom vanaf 21 uur in ‘t Hazepad. Hapjes en drankjes zijn voorzien, sfeer en gezelligheid zorgen we zelf voor. Inschrijven hoeft niet, gewoon 10 euro pot zoals na elke rit.
Graag lichtjes op de fiets, het is nog vroeg donker.

Tijd om van de geroeste ros weer een stalen te maken!

Nogmaals bedankt aan de tenuesponsors : Vennincx Verzekeringen, Bart Van Den Bosch Sanitair en Verwarming, Pozzovino, Simons Nieuwbouw & Renovatie en Musters Interieur !

Gevleugelde groet

Eagle.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén