WTC The Eagles

Sluitingsrit 2013

Ondanks het hondenweer van gisteren stonden er maar liefst 18 eagles aan de start van de sluitingsrit. Regen, wind deerde de 18 niet en zij reden een prachtige rit langs de verbindingsweg wouw stampersgat richting willemstad.
In het heenrijden noteerden we 2 lekke banden één biesje en één krisje die geholpen moesten worden. biesje werd geholpen door een sympathieke noorderbuur en krisje kreeg van de volgwagen gewoon een ander wiel ! De volgwagen die op magistrale wijze de groep volgde of voorreed! De fitte aan het stuur en Hillaire als convoyeur… het had iets weg van den dikke en den dunne. na een kleine 52 km reden we het vestigstadje willemstad binnen, en na een 53 km reden we het weer buiten. erwin liet de eagles even de toeristische route zien van willemstad. men genoot. Gino Grootendorst bleef maar zeuren dat hij een pintje wilde… zelfs nonkel Walter kreeg em ni stil.

Nu was het gedaan met lachen….. er werd afgesproken om tot in dinteloord te rijden om daar onze pistolet op te eten. De volgende 10 km hadden de eagles de wind vol op hun neus. In dinteloord arriverend resulteerde dit in nen dampende klette en smoorafgevende claessens. Knap werk heren. meer dan 60 km op de kop aan een prachtig tempo en dan die lastige 10 in de wind!!

60 pistolets een bergje hesp en kaas ne pot choco en wa salami meer moet ne courreur ni hebben of ja …. der waren er toch nog die vroegen waar de préparé stond. Vrienden volgend jaar is er terug préparé ik beloof het jullie. Alle hongerige wolfen vielen redelijk zwaar aan, de berg pistolets slonk in een mum van tijd. Gino grootendorst vond uiteindelijk café havenzicht en wist zich samen met de peeters en de walter hun hoognodig shot bier te bekomen. even leek het er op dat het weer beter zou worden… dit was echter totaal niet waar, donkere wolken pakten samen boven dinteloord en de hemelsluizen gingen weer open. Een bijna valpartij van onze klassementswinnaar maakte bijna een einde aan zijn sluitingsrit maar hij kon zich nog net staande houden. iedereen terug op zijn stalen of carbonnen ros. en daar gingen ze weer nog een goeie 45 km. harde wind schuin achter in de poep dreef hen tot Steenbergen, via welberg en zo naar moerstraten.. Voor een enkeling kwam er terug bekend terrein in zicht. Aan de kragge moest er zonodig nen trein passeren dus stonden we weer even stil daarna werd in stilte doorgestoept tot in Putte. geloof het of niet maar bij aankomst in Putte klaarde de hemel langzaam op en verscheen er hier en daar al een blauw plekje.

toch een megafantastische dikke proficiat voor onze enige echte eagleflandriens: krisje, bart M, walter, roel G, David, biese, bart S, Anja, kris B, dirk, klette, lode P, Ben, bart VH, Erwin, Tim, Roel B, Gino grootendorst…

rechtstreeks werd er doorgereden naar eaglevillage bij Dams en Peggy waar de apperitief op ons stond te wachten een paar frisse pintjes later ging iedereen zich even verfrissen en verschenen schoon opgeblonken eagles met echtgenote’s vriendinnen enz… ten tonele. het grote feest kon beginnen. Een rustige aanloop en een tot in de puntjes afgewerkte BBQ maakten hongerigen stil, bier en wijn vloeiden rijkelijk en ook de grootdorstigen onder ons kwamen niets te kort. Voor de dansbenen losschoten nog even de prijsuitreiking.

dames

1 anja
2 nancy
3 krisje

heren

1 lode P
2 Lesley
3 Ben

papieren eagle 2013: Tom Van Oncen

Onder de dreunende disco beats van dj Philip werden de eerste beentjes losgegsmeten, op vraag van Nonkel walter ‘de rode broeken dans’ en een ABBA tje…. waarna DJ BIESE zich begon te moeien achter de decks…. iedereen ging los … los op de vloer of los int zwembad….. Menig eagle verloor de controle over links en rechts voorwaarste salto of duikje achteruit aquagym of de grote sprong.

omstreeks 04.00 keerde de rust in de oude ertbrandtstraat weer…. EEN TOPAFSLUITFEEST VAN EEN TOPJAAR !!!

Bedankt aan alle eagles die gefietst hebben dit jaar die meededen op de extra weekendritten, de 24 uur van zolder, de 24 u van westel, enz enz …

Oppereagle gaat even in rustmodus nu maar komt sterker dan ooit terug komend jaar !!

Noteer alvast voor volgend jaar het 5 jarig bestaan van WTC THE EAGLES !!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén