WTC The Eagles

Verslag Nachttoernooi SKNS

Gisterenavond was het weer zover … de north wave, sidi, shimano schoentjes met ambetante plastieksen onder werden geruild voor de adidassen en nike’s met topjes onder…. Het nachttoernooi van de 6e ploeg van SKNS diende zicht aan.

Om 7 uur werd er afgesproken kwestie van de teambuilding al wat op gang te brengen dmv een gezamenlijk aperitiefke. Eigenlijk moesten we pas om 20.30 onze eerste match sjotten.  Één voor één druppelde de goden van groene mat de kantine binnen.

Onze selectie bestond uit een allegaartje van fijne en minder fijne balvirtuozen….

Bart S:  een Meer dan degelijk sluitstuk !! persoonlijk vond ik hem de man van de ploeg. Als de  cheeta van de polder sprong zweefde en dook hij menig bal uit zijn doel.

Boeykes: (eigenlijk topklimmer binnen de club) maar ook fijnbesnaard, krachtige kapbewegingen deden menig tegenstander nog even doorlopen meestal gevolgd door een goede pass of een mooi schot op doel

De Somers: vond tussen de papjes door toch de tijd om zijne sportzak te maken en was een welgekomen afwisseling op ons middenveld de miele onder de eagles… hij stofzuigde van baklijn naar baklijn. Truitje meer dan nat …. He made us proud

Bossie: de virtuoos himself. Den toovenair….   Wie ooit het genoegen gehad heeft om met hem tussen de lijnen te mogen staan die weten waarover ik het heb. Dollend met menig tegenstander, achter ’t steunbeen, doodleggen tussen de tetjes, een zidanneke (niet de kopstoot wel te verstaan), truitjes willen wisselen met dames in de andere ploegen.

Henkie: Morhino is de special one henkie is the flying one… zwevend over het veld, als een dartel jong veulen, hij leek wel op spitsen te

lopen, telkens met de nodige armzwaai erbij.  Ni gemakkelijk om tegen te spelen hoorde ik in de kantine zeggen…

Rafke grootendorst: Zoon van de populaire en zeer gekende Gino grootendorst…. Dit was wel degelijk onze toptransfer zo net int laat van de namiddag… jong bloed van een sterk ras … de kerstensen… altijd welkom bij wat mannen op leeftijd… goeie matchen gesjot goe gelopen we zijn hem maar 1 keer kwijt geweest toen coach terje hem vergat uit te zandbak te halen !!  dikke dikke merci raf om bij ons te komen sjotten.  Werd onmiddellijk beloond met een selectie voor het toernooi van jos van neelekes volgende zaterdag op bendrechtspoor.

De voorzitter: die was al blij dat het tenueke een pak minder spande dan vorig jaar… dat hij niets gebroken, gescheurd heeft. Ne goal, ne owngoal, blijft vooral een stilstaand object dat ten alle momenten in beweging kan schieten… heeeel soms ook gevaarlijk voor een tegenstander… maar meestal houden die geen rekening met zijn aanwezigheid.

A special thanks for our coach: Terje Moe…  speelschema’s ontleden, bier halen, bonnekes halen, de portefeuilles en gsm bijhouden en oproepen beantwoorden.  Onze coach heeft geen kids …. Maar tis nen echte vader voor alle jongens in de selectie !!! de wilmots kander nog iet van leren. Wij hebben voor rafke voor volgend jaar een spingkasteel of ballenbad gevraagd … want de coach …. Loopt ni geire in ne zandbak…. !!!

Nog many thanksen voor all the support:

De vrouwen en de kinders die in het begin van den avond goed geroepen en gelachen hebben

De silvain zijn dochter en hare man met de twee honden

De lode peeters

Den dirk Claessens

Onzen tim teller van dienst op woensdag

Den David die via de toeristische route van stabroek na anderhalf uur toch ‘de vossenvelden’ gevonden had.  (dieje mens woont in de dreef…. Ni simpel dus) J

Ons ann aka mevrouw grootendorst

En zij die ik niet bij naam genoemd heb maar met eaglesympathie !

Er werden nog andere eagles gespot in andere ploegen. Logisch werd daar deze avond niet mee gesproken.  Hopelijk maken zij volgend jaar niet voor de  derde keer op rij ‘de foute keuze’. J

Last but not least:  Voor de tweede keer op rij wonnen we de FAIR PLAY BEKER.

We verloren onze eerste twee matchen tegen corinthians uit zandvliet/berendrecht en de polderknallers 4d (beloften van kapellen)

De daaropvolgende 3 matchen werden door ons winnend afgesloten met een 17e plek op 24 deelnemers.

Miljaarde…..

Ik ben den dams zijn moment of glorie vergeten te vermelden…. Zij die het gezien hebben of er bij stonden…. (ik zit weeral te lachen achter de pc)

Voor alle anderen … den dams zal het woendag zelf vertellen !!!

Maar twas iets met nen bal, een zere knie, ne vliegende la chouffe, een Andre ploeg die aant opwarmen was, een ijzeren bar en een tikje met zijn hoofd  …. Wie het puzzeltje goed in elkaar zet wint een magnum la chouffe geschonken door Tom van Oncen !!

2014-04-26 02.24.12 2014-04-26 02.21.12

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén