WTC The Eagles

Verslag van 6 juni : Veel dreiging maar uiteindelijk een rustige rit!

Ondanks de dreigende wolken en de slechte voorspelling stonden er toch weer 40 dappere eagles en eagle(innen) klaar aan de paal voor  het wekelijkse woensdagavonduitje. Eagle ‘swassantneuf’ die zijn 0 kwam wegvegen en die onmiddellijk het rondje op kop afgewerkt heeft.  Das nen binnenkomer !! boenk eroep, zou em zelf zeggen.  Sam die deze week zijn leidersplaats gedwongen moest afgeven wegens ‘gaan werken”, tuimelt van 1 naar 7…   Zo snel kan het gaan.  Nancy, die zich losgemaakt heeft van Veerle (Heirman),  neemt nu single de leiding bij de vrouwen over. Zal zij dit vasthouden tot het einde?  (als je weet dat ze ook efkes ne marathon is gaan lopen) zou de Eaglekampioene mss al gekend kunnen zijn.  Misschien toch maar de vakantie afstemmen op het eagleklassement!  Ik weet niet wie nieuw is en wie van de nieuwe er vorige week al bij was, laat het weten en ge krijgt uw kilometers.

Over de rit kan ik kort zijn want ik was er ni bij….. geen valpartijen, geen ruzie, geen lekke banden en het was wat rond de kerk rondrijden heb ik gehoord!

Volgende week zal er een aangepaste rit gereden worden wegens …. NEDERLAND – DUITSLAND op het EK !! we vertekken scherp om 19.00 maar zullen een kleiner toertje rijden +/- 40-45 km.  Iedereen moet voor zichzelf maar uitmaken of dat past in zijn of haar schema.  Mensen met klassementsambities … ik zou ni twijfelen….  Na aankomst in ’t paard is  het de bedoeling dat we met zijn allen naar de voetbal kijken bij Pat en Vera!

Er is nog interesse om toch nog deel te nemen aan de 24u van zolder.  Deze gaan door op 30/06 -01-07.  Mensen die willen meerijden gelieve dat te laten weten aan Bart selleslaghs of Bart Van Den Bosch.  Ik zeg het er maar al even bij dat ik NIET zal instaan voor de organisatie van deze sportieve uitstap !!

De bestelde tenues zullen vermoedelijk geleverd worden +/- 22 juni.  Ik hou jullie op de hoogte. Er zit dus voorlopig 1 week retard op ons order ! Als de nieuwe tenues er zijn zal er op een zaterdag in juli datum nader te bepalen 21/07 of 28/7  een rit gereden worden naar Maria en Leo (de klinge) ter inwijding van de tenues.  Er zal dan ook een ploegfoto gemaakt worden. Dus iedereen die tenue gekocht heeft tracht deze twee zaterdagen even vrij te houden.  Met de grote verlof in volle gang zal het niet gemakkelijk zijn maar toch.

Ik weet niet of iedereen het weet maar de sluitings/champagnerit zal gereden worden op zaterdag 8 september. Meer info volgt nog maar dan kan de datum al aangestipt worden hé !!

Eaglegroet

Tom aka ‘Hilaire’

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén