WTC The Eagles

Wil je de 24 uur van Zolder meefietsen?

 

Net als voorgaande jaren zullen de Eagles opnieuw deelnemen aan de 24 uur van Zolder. Vorig jaar hebben we 2 ploegen van 8 man ingeschreven, die samen 447 rondjes gereden hebben op het 4000 meter lange parcours. Ook dit jaar hopen we met minstens evenveel volk, eventueel aangevuld met supporters opnieuw in Zolder rondjes te rijden.

Heb je zin om op zaterdag 10 en zondag 11 juni mee te gaan naar Zolder, geef dan een seintje aan Andy Berek (andy.berek@telenet.be) of via reply op deze mail.

Vorig jaar hebben we de corporate-formule genomen, waarbij je steeds terecht kan voor maaltijden en non-alcoholische dranken in buffetvorm, en dag en nacht voor een sportmassage terecht kan. Afhankelijk van het aantal deelnemers proberen we opnieuw voor deze formule te gaan, maar uiteraard zijn we niet verplicht om voor die formule te kiezen en kunnen we eventueel ook andere opties bekijken.

Vorig jaar hebben we opgesplitst in een snelle en een trage groep, voor dit jaar hebben we nog niets beslist. We bekijken wie er mee gaat en wat hun meningen zijn alvorens dit te beslissen. We rijden voor de fun, niet om te winnen!

Meer informatie over dit evenement vind je op de volgende website: http://www.endurancecyclingseries.be/24-uur-zolder/

Ook op onze eigen website vind je een verslag, weliswaar van de editie van 2015.

Voor de échte fanatiekelingen is er ook de mogelijkheid om al op vrijdag te vertrekken om de buurt te verkennen.

Zolder is zeker de moeite waard om eens mee te rijden, snel, traag, man, vrouw, iedereen is welkom!!!

Gevleugelde groeten,

Het bestuur

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén