WTC The Eagles

verslag middenseizoensvergadering 2015

gevleugelde vrienden,

Het bestuur van de fietsclub is deze week bij elkaar gekomen en hebben een aantal zaken besproken en onder de loep genomen.

het verslag van de vergadering zal hieronder te lezen zijn.  Wij vragen aan alle leden van WTC THE EAGLES om de nodige regels en afspraken op te volgen zodat de rest van het fietsseizoen voor iedereen even fijn kan verlopen zoals het de eerste +/- 10 ritten was.

Verslag vergadering 02/06

Financiën:

Meer dan positief saldo !

Lidgelden, verkoop truitjes, overschotjes pot brengen wel wat op.

BAS: zal ondersteunt worden door de eagles, dmv ons woensdagavond BASpotje (vrijblijvende bijdrage) na de koers in zandvliet zullen we vanuit het bestuur een bijdrage doen om een leuk bedrage aan BAS over te maken.

Evaluatie splitsing:

Is goed onthaald door iedereen.

De iets tragere groep = geen problemen gemeld. Snelheid nu tss 28 – 29.5. Er zal getracht worden om tegen hoogzomer rond de 30 km/h gemm te komen.

De snellere groep = worden ook geen problemen gemeld. Doch dienen er een aantal zaken rechtgezet te worden. Geen vrije stukken rijden en de snelheid mag niet boven de 32 km/h gaan.

Er binnen het bestuur ook een opmerking gegeven aan leden van het bestuur die wegrijden van de groep – trachten te ontsnappen. Kan niet zijn dat we ons als bestuur daar mee in gaan laten. We dienen net voorbeeld te stellen naar de rest.

Het samen binnenrijden in 1 groep vorige week was mooi initiatief….. Maar dit werd gedaan om een gemm snelheid naar beneden te krijgen en krijgt dit een ander kantje.

We mogen niet vergeten waarom de eagles ooit ontstaan zijn !! Laat ons trachten die waarden zo goed mogelijk te hanteren!! Remember er zijn raceploegen koersploegen genoeg op andere dagen en in andere dorpen !!

De eagles zijn een WOENSDAGFIETSCLUB – Graag de regels respecteren die er door het bestuur gesteld worden !

Eagles die zich op andere dagen in gele of zwarte tenue begeven is mooi om te zien en wordt toegejuicht. Eagles regels gelden niet op die ritten.

Op lange ritten zal er altijd gereden worden naar de snelheid van de tragere groep / er zal niet in twee groepen gereden worden.

Voor elks is er op dit wat wils binnen de club. Laten we het zo houden als we allemaal ons best doen om ons er aan te houden hoeft er in de toekomst niets te veranderen !

Bestuursverandering:

Bart Vdb komt terug naar het bestuur

 Fietsweekend:

18-19-20 september weekend drosson. 30 personen max – fietsers only 150 euro vol pension zonder drank.

Drankrekening over heel het weekend zal gedeeld worden door aantal deelnemers. Hopelijk hebben ze daar gene Gin Tonic 🙂 – activiteit s avonds: quiz, pokeravond?

 Leo en maria rit:

Deze zal vervangen worden door een rit naar willemstad met stop onderweg.

Sluitingsrit en feest:

Optie op de wei van Lode Peeters – negatief advies.

Andere opties, persawa, kooike, iemand zijnen hof die plek heeft, hangar Fons Mees.

Zal door het bestuur verder uitgewerkt worden.

Tenues:

We zullen terug zwarte truitjes bestellen om de stock aan te vullen

In de maten Small – medium – large – extra large

Enkel truitjes korte mouw lange rits geen volledige tenues.

Tom zal eerstdaags prijs vragen bij moozes. Prijs zal daartegen afgetoetst worden. Zal zeker niet aan de huidige prijs van 29 euro voor een truitje kunnen.

indien nog vragen of opmerkingen stel ze gerust aan de mensen van het bestuur.

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén