WTC The Eagles

Verslag van 14 september

Onze voorlaatste rit gisteren en het was er weer eentje voor in de boeken …..  22 eagles sterk ….. toch nog lichte wijzigingen in de top 10 van het klassement.  Bart S had al langer afgegeven – Erwin V is wat schrikkerig in het donker vermoed ik.  Soit zij die er waren zullen de rit zich om twee zaken herinneren.  1 een rondje over Vlaamse wegen, dat mij alvast weer deed beseffen dat we toch gezegend zijn met de fietspaden en wegen aan de andere kant van de grenspaal.

De Eddy edwards (eddy the eagle)(google wie hem ni kent)  katapultatie van onze eerste echte FLYING EAGLE !! Ge kunt al is onderuit gaan, uitschuiven, is ni tijdig uit uwe klikker geraken, vallen omdat iemand voor u iets geks doet, MAAR een zelfwegschietende Eagle das toch den eerste keer dat we dat zagen.  Zo laat op het seizoen! Beukend, vliegend zoals we hem kennen, briesend, ademhaling iets te snel en hartslag iets te hoog … vloog hij door de Vlaamse lucht onze enige echte FLYING EAGLE DAMS Voor zij die willen…. Zoek de 7 verschillen…..   GELUKKIG HIELP DE ZWAARTEKRACHT ONZE KLOEKE BEER TIJDIG NAAR DE GROND.  GELUKKIG REED HIJ VANVOOR EN VLOOG HIJ RECHTS VAN DE BAAN HET GRAS IN.  GELUKKIG REED IEDEREEN ER ACHTER EN KON IEDEREEN GOED ZIEN HOE CONTACTMAKEND MET DE CONTROLETOREN VAN HET MILITAIR VLIEGVELD VAN ’T POLYGOON  DAT HIJ READY FOR TAKE OFF WAS…..  MAAR BOVENAL ERG GELUKKIG DAT HIJ NIETS OVERGEHOUDEN HEEFT AAN ZIJN VAL  Dit had heel anders kunnen aflopen…. Iets verder en damsie tegen dikke eik, iets verder en damsie met zijn bakkes op de klinkers van nen oprit, iets verder dan Maria ter heide ….  DE KLINA !!!  Bij deze nogmaals een emotionele oproep aan iedereen die met ons meefietst ….. zet aub nen helm op uwe kop !!!! en zorgt ervoor dat gelijk de laatste 3 weken van’t jaar ge lichtjes op uwe velo hebt.  Ik had de boete niet willen betalen als we gisteren door een Vlaams combike hadden gestopt geweest !!!

 

Goed de rit dan,  voorbij de kan10 van sk putte stonden we al terug stil, ondergetekende zijnen achterband bezweek weer onder de druk en een klote eikeltje deed de rest ….. na een 10 tal minuten geklooi konden we verder.  Via de canadezelaan – heide centrum – richting bosduin – polygoon – sint job – de vaart – sint job city – schoten – brasschaat – kapellen  kwamen we  48 km later in de pikke donker terug aan bij Don Leo. Onderweg nog over sluisjes gekropen – kruispunten onveilig gemaakt – door rode lichten gereden enz….. ik denk dat het voor iedereen tijd is dat het seizoen er bijna op zit.   Het laatste stuk vanaf den brico naar putte nog een tweetal bijna tegen de grond ketsers …. Eagle asfalt (die volgens mij toch beetje jaloers is op de snoekduik van de flying eagle) ging nog wa jongleren in de goot over een eikeltje of 250…..  gelukkig kon hij zich tijdig in veiligheid brengen !!   Den bart, onze nieuwen eagle die vorige week iets later binnenkwam deed dat gisteren alweer, reden van het later binnenkomen …. Zijn zadel afgebroken….  Hij gaat proberen om volgende week toch met de groep binnen te rijden J. Ik zou zeggen bart 3e x goede x.   achteraf nog een kleine versnapering en een natje tegen de tanden gekletst.  Raar maar waar alle eagles vlogen huiswaarts tegen 22.30…. ge ziet echt dat het einde van het seizoen is …..

 

Volgende week nog een laatste kort ritje mss de ideale moment voor eagles die al lang niet meer geweest zijn om hun totaalkilometers bij te werken – en hunne form wat op te krikken tegen de sluitingsrit van 24 oktober.

Wat betreft het rijden van het koerske…. Dat plan zetten we uit ons hoofd, volgende week een rondje kerkhof, de rit waarmee we het seizoen begonnen zijn.  We rijden stipt om 19.00 weg !!! zie dus dat ge op tijd zijt anders kunde al recht in de achtervolging op de putse weg !!!!

 

is er nen eagle die als volgwagen wilt dienen voor tijdens de sluitingsrit …..  graag laten weten aub.  Als je met de auto  wilt volgen, krijg je ook de kilometers !!!!

 

Iedereen heeft de uitnodiging gehad voor de sluitingsrit van zaterdag 24 september.  We rijden om half 1 weg!!!!!

Gevleugelde groet,

Tom

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén