WTC The Eagles

13 mei 2012 – Een vluggertje voor Nederland – Duitsland

Vanavond stond er wegens belangenvermengingen een kortere rit gepland. Er waren namelijk enkele Eagles die op de voet moesten volgen wat onze Nederlandse vrienden er op het EK voetbal van zouden gaan bakken tegen Duitsland. 1 van de leiders in de stand (Christophe Dams aka Mac A Dams) en onzen ‘Hilaire’ (Voorzitter Tom) kwamen zelfs helemaal niet opdagen, stress waarschijnlijk…

Buiten de EK-afwezigen, toch 40 Eagles aan de paal waaronder 8 Eagle-innen! We merken een sterke vrouwelijk opkomst dit jaar, en dat zien we graag! In het algemene klassement door het afvallen van ‘Mac A Dams’ nog slechts 1 leider: Lode Peeters! Lode heeft een kleine voorsprong op een groepje van 6 dat op 20km van elkaar staat. Bij de vrouwen staat Nancy De Backer nog steeds 26km voor Veerle Leeten (Zondag nog 2e in de kwarttriathlon in Beernem) en 57 km voor Veerle Heirman.

Er zijn dit jaar al 86 Eagles geteld (inclusief 16 vrouwen), vorig jaar kwamen we uit op 98, dat aantal gaat de komende weken zeker sneuvelen als de opkomst zo blijft groeien als de laatste weken… Die 86 Eagles reden samen al 17.072km met maar 9 platte banden en 1 valpartij. Dat is 1 lekke band om de 1897km. En dan net als je op tijd binnen wilt zijn voor een levensbelangrijke wedstrijd (Nederland-Duitsland) rijdt onze Eagle-Kampioen van de voorbije 2 jaren (Sven Francx) plat. Waar normaal de hartslag van de meesten zakt bij een lekke band schoot die nu plots de hoogte in! Komen we nog wel op tijd??? Ja hoor… een snelle interventie van Sven en Stefan Willemse (met een overigens heel knappe nieuwe fiets) en we konden weer verder. In een ritje door de polder waar verder niet veel over te vertellen viel..

Hopelijk is volgende week de voorzitter terug bij machte om op zijn zadel te zitten zodat hij weer ongelofelijke hersenspinsels van verslagen op ons kan loslaten…

Eaglegroet

Stand-in verslaggever en Retard Henk…

PS: Wie de herkomst van de ‘mini-afbeelding’ bij het verslag herkent krijgt een prijs! (een mooie sticker)

Verder Bericht

Vorige Bericht

3 Reacties

  1. Roel Bleyenbergh 16 juni 2012

    eagle asfalt op de foto!

  2. Dennis 18 juni 2012

    is dat den ‘bal’ ?

  3. ben 18 juni 2012

    Da’s de spreekwoordelijke ‘spaarpot’ van nen Holland supporter gesitueerd op een krukske in’t wit peird. Aan de lichtinval te zien..

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén