WTC The Eagles

31 Juli

Met zijn 35 stonden we te blinken aan de paal…. De paal die ons zoveel genot heeft verschaft… zoveel plezier heeft geschonken…. Zoveel van ons gevraagd heeft….onze vaste ontmoetingsplek om wat zweet te verliezen op woensdag en soms ook op zondag.  Met spijt in ons eaglehart zullen we afscheid nemen van onze paal.  MAW let op let op:  zondag vertrek dodentocht vanop het douaneplein(tje) op de parking naast de Croone. (om 08.00)  Vanaf volgende week woensdag verzamelen alle ballen ook op het douaneplein naast café de Croone.  Sinds we niet meer naar het wit/grijs paard gaan na de ritten, lijkt het ons verstandiger om niet provocerend te werk te gaan en ook niet meer voor het wit/grijs paard te vertrekken. Bij deze is iedereen ingelicht! We zullen bij ons vertrek wel even passeren langs de paal om een eventuele verloren eagle op te pikken.

Dan de rit… laatste woensdag  van de maand lange rit dus, tegenwoordig zijn de gewone ritten ook al een pak langer dus is het verschil tussen een gewone en een lange rit al niet meer echt merkbaar.  Ons Nancy was terug van verlof …. Dit werd gevierd met een nieuwe platte band… het is nu toch wel tijd dat onze Guppe stillekes is nief bandjes legt op hare velo…..  of ze gaat naast nen beker ook nog lopen met den troffee ’t gouden sjepappeke’.

Gelieve allemaal ook de schrijver te geloven als hij PLAT roept.  Het is niet altijd een hartslagkwestie….   Onder toeziend oog van assistent Andy B verlegde chirurg Mark VP het bandje, verschoot ons nancy een boemeke in haar hand en werd het wiel  handmatig op de juiste spanning gebracht.   Allé wij verder… via huybergen en de wouwse plantage reden we naar den heimolen.  Koprijder Tim L verliet ons iets na heimolen, reden onbekend… erdoor, de nacht dit wordt nog uitgeplozen.  Via de plaat en een bijna crash bij het opdraaien van de schapendijk zoefden we langsheen het schelde-rijnkanaal naar zandvliet.  Als een spiegel zo glad lag het kanaal erbij, zelden gezien.  In zandvliet keerden we onze rug naar het kanaal.

Enige zenuwachtigheid beving het peloton vanaf we van het kanaal wegdraaiden, tankwielen knarsten, mensen die je anders nooit vooraan ziet drumden zich een weg tot achter de perfecte piloten jan en sven.  Het strava moment bleek aangebroken…. Aan de molengeest een algemene stilstand… sommige zouden echt graag gewoon over nen otto rijden voor een goei plekje …. Laat me zeggen …. Den otto wint altijd en ge brengt er Eagles mee in gevaar. Ook al kun je hard rijden en goed sturen.  Bekijk dan zelf maar of het nodig om zo’n actie te ondernemen.  Over de rest van de rit praten we niet.  In ieder geval als er ooit ene sterft … er worden van de kas geen bloemen gekocht !!!

Den aprés eagle bij de Croone was ook weer dik in orde. Koud bier en warme hapjes doen veel met nen innerlijken eagle…  Totale gezelligheid tot middernacht!

In bijlage een word documentje dat aan de vooravond van het start van fietseizoen 2011 (zo lang geleden al)  naar de eagles verstuurd is geweest, zelfs uitgedeeld is geweest aan de paal!

Misschien kan iedereen dit nog even lezen en dan voor zichzelf uitmaken of hij/zij eagle wilt zijn. Een deel van de afspraken zijn sinds begin 2011 licht gewijzigd maar ik denk dat iedereen wel zal snappen waar het om draait.  verder gaan we er niet over praten tenzij op de algemene vergadering na afloop van het fietsseizoen, waarvoor iedereen een uitnodiging zal krijgen.

WTC EAGLES AFSPRAKEN

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén