WTC The Eagles

4 september

Een zomerse nazomerwoensdagavond dreef een kleine 30 eagles naar het douaneplein.   Onder een heerlijk avondzonneke werd gekozen voor een klassiek ‘rondje kerkhof’ niet te lang niet te ver want we moeten dezer dagen toch rekening houden met de vroeger vallende duisternis. 

Rustig zoefden onder het tempo van Dams en klette door de gekende streek en dorpjes.  Een vrij rimpeloze rit tot we moesten oversteken aan den heimolen.  Deel over deel niet over… in het niet over deel reed onze Gino plat. Dan komt ge al is met ne MTB fietsen en dan dit…. Band gemaakt …. Wij verder …. 300 meter weer probleem met Gino (zijnen band) en velg… velg gescheurd.  Hulplijn Ann werd ingeschakeld om hem te komen halen.

Daar we nu toch wat tijd verloren waren en het begon te schemeren maakten enkele zich iets zenuwachtiger als anders … ondanks het feit dat ze altijd licht zenuwachtig zijn, damsie,  kortste weg en recht naar huis.

De kortste weg naar huis van de kraaienberg is langs hoogerheide…. Bij het kruisen van de rondweg … en op het OK commando van wederom damsie besloot de klette van al over te rijden.  De BMW motard die aan kwam rijden en die voorrang had … kneep in zijn achterrem liet een mooi remspoor na en kon onze kale eagle net ontwijken. Verontschuldigende handen werden uitgewisseld, maar ik denk dat het zeempje van de klette mss toch ook een klein remspoortje zal bevatten.

Korste weg naar huis is langs niet bollende steentjes en altijd lichtjes bergop…. Hierdoor moeten eagle grotere vissen wat vaker naar adem happen Bosse en ikzelf kregen het lichtmoeilijk.  Net toen we samen besloten om op ons gemakje binnen te bollen kregen we hulp van lode – peter B- en ze brachten ons weer bij ook omdat het voorste stuk van de groep even inhield.  Bij het Joods kerkhof waar den Bosse en ikzelf weer rustig meepeddelend in het wiel zaten, verschenen tevreden blikken op het gezicht.  Yes we can yes we did it.  toch fijn dat er even ingehouden werd want met zijn tweetjes of drietjes (tim L was ook kandidaat) naar huis komen is toch nog net iets anders.

Tevreden klokten we af op 45 km met de nette 29.7 gemm.  Den aprés eagles werd gevolgd door 19 man, mooie opkomst.  Omstreeks 22.00 ging de schrijver plichtsbewust huiswaarts.

Nog gehoord in het café dat er toch effectief nog 1 eagle(in) erin geslaagd is om samen te komen aan de paal ipv het douaneplein…

Bleven achter ben – lode – erwin – wally –gino – damsie – bart – pillie  …. Wat er van gekomen is weet ik niet maar ik las iets over een bush kangaroo … die ni binnen kan in het café … het was dus niet meer met spek maar met hele varkens dat er werd geschoten rond 01.00 !!!!

Nog een paar mededelingen:

zij die op 31/08 zeker meereden met de eagles en die niet in het klassement staan en die daar toch nog inwillen komen …. laat het even weten … dan pas ik het aan.

Lode P liet weten dat er MTB eagles zouden starten op zondagochtend en dit NA de zondag van Koekloting.

Er wordt op zondag op de baan gereden tem de Kermis

Het officiële eagleseizoen heeft volgende week zijn laatste woensdagrit en de sluitingsrit is zoals de naam doet vermoeden de laatste rit van het seizoen !

Tijdens de sluitingsrit is een volgwagen voorzien !! eventuele ‘andere schoenen, propere kleren, enz.. kunnen mee.

straks gaat de bestelling voor het feest buiten zij die niet ingeschreven hebben zijn helaas te laat !

Gevleugelde groeten,

Tom

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén