WTC The Eagles

Eagles Rit 2 – Rondje Rilland

De tweede rit van’t jaar en de eerste keer dat de groep opgesplitst werd zoals tijdens de winterstop besproken. Er stond 39 man (en vrouw) aan de Croone klaar voor vertrek, na de spiltsing resulteerde dat in een groep van 28 Beagles en 11 Eagles.

11 Eagles vertrokken onder deskundige leiding van Meester kopman Guppe richting Stabroekse polder. In de eerste helft bijgestaan door afwisselend Roel Gheyle en Bjorn Biesemans. Nadien door zowat iedereen die dacht dat er nog overschot in de benen zat. Een mooie rit met een prachtige zonsondergang via Berendrecht, Zandvliet, Ossendrecht richting Rilland om daar om te keren met de neus tegen de wind en via de Krop Salaat, met de inval van het duister, weer binnen te vliegen om alvast 1 pintje voorsprong te nemen op de Beagles!

Nog enkele vaststellingen:

  • Er werd maar zo hard gereden dat iedereen kon volgen, regelmatig polste Ijzeren Guppe de troepen.
  • Bovengenoemde kopman moest geen sanitaire tussenstops meer maken, het vocht kwam echter uit andere lichaamsopeningen gevlogen. (cfr: Het snot liep uit de neus).
  • Dhr Biese kwam er verrassend fris voor na de Scheldeprijs, toch ‘de Sluitingsprijs van Schoten’ genoemd, velen onder ons zouden er anders voorkomen als we na de koers zouden gaan rijden…
  • Het plan van ondergetekende, om na 3 of 4 keer fietsen het pad te kiezen met 10 klasbakken was moedig en had als resultaat flink wat stramme spieren in benen en rug donderdagochtend.
  • 1 Pintje voorsprong op de Beagles resulteert in onderstaand gevolg reeds om 21h04:

2015-04-08 21.02.32

 

 

 

 

 

 

 

Om het met de heilige woorden van onze voorzitter te zeggen:

Een gevleugelde groet

Henk

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén