WTC The Eagles

Nieuws WTC Eagles 2023 Start

Nieuws WTC Eagles 2023 start!

Gevleugelde vrienden!

 

We hebben het jaar goed ingezet op het WK cyclocross waar een schoon groepke Eagles MVDP wereldkampioen zagen worden. Topdag!

 

***Onze eerstvolgende activiteit is de openingsrit op Woensdag 29 maart op het vertrouwde uur (19u) op het Eagleplein. De eerste pintjes en chocomelkskes na de rit zijn van de club. Hopelijk heeft het witpaard een bruine fruitschaal klaarstaan!

 

***Belangrijkste wijziging het komende jaar: een derde groep! Vorig seizoen hebben we een aantal keer getest om met een derde groep te rijden, dit om iedereen aan de snelheid te laten rijden die het dichtst ligt bij wat ze aankunnen.

Samengevat wil dit zeggen dat we de Eagles hebben die, zoals het steeds de bedoeling was, tegen een tempo van 30 km/u zal rijden of aangepast aan de traagste deelnemer van de groep.

De B-Eagles rijden een snelheid die daar ietsjes bovenligt, dwz dat zij met een gemiddelde snelheid van om en bij 31 km/u binnenkomen.

De C-Eagles tenslotte is de snelle groep, 33km/u gemiddeld zou een doel mogen zijn.

Graag vragen we dan ook om bij samenkomst op het eagleplein al ineens bij de juiste groep te gaan staan, C-Eagles het kortste tegen de croone, B-Eagles een aantal meter naar het midden en de Eagles het dichtste bij de Ertbrandstraat, dit zal zich wel uitwijzen.

 

***De GPX van de ritten zullen we trachten in het weekend te posten in de INFOgroep op whatsapp. Graag zo veel mogelijk die rit opladen op uw toestellekes zodat iedereen vooraan kan komen meedraaien, dit zal ook de veiligheid verhogen in de groep en op de weg.

 

***Het klassement: je kan voor alle ritten die we rijden punten verdienen, iedere woensdagrit krijgt 3 punten, het pintje achteraf 1 punt en de extra ritten georganiseerd door de club (klassiekers) belonen we met 5 punten. De prijsverdeling ondergaat dit seizoen ook een kleine gedaantewisseling: de eerste 3 in de eindstand zullen een prijs ontvangen, gendergelijkheid ten top!

 

***De bijbestelling van de tenues verwachten we voor de start van het seizoen in ons bezit te hebben, we laten het weten al dat zo is.

We hebben een extra stock aangelegd van truitjes korte mouw, dus wie in de loop van het jaar eentje extra wil, ze zijn verkrijgbaar aan 40€.

Ook koerspetjes (10€), kousen (15€) en sweaters(10€) zijn nog steeds verkrijgbaar bij Tim Lenaerts.

 

*** Lidgeld 2023:  We doen niet mee aan indexaties en blijven vasthouden aan onze 20€, je kan vanaf nu overschrijven op de Eagle Rekening: BE95 0018 5402 5058.

 

*** Weekendje Westvleteren: We zitten intussen aan 15 inschrijvingen, er kan nog wat volk bij dus aanmelden maar!

 

*** Onderaan iedere mail en op de website https://www.wtceagles.be/kalender staat altijd een lijstje met de activiteiten die volgen in het lopende jaar, hier alvast de lijst:

  • 29 maart: openingsrit
  • 8 april: paasrit
  • 6 mei: pannenkoekenrit (Nieuwe activiteit!)
  • 17 mei: pitarit
  • 9-11 juni: weekend westvleteren
  • 29 juli: linkeroeverrit
  • 2 augustus: herdenkingsrit Frank Mees
  • 26 augustus: Mosselrit
  • 13 september: laatste woensdagavondrit
  • 16 september: sluitingsrit

 

Tot binnenkort!

 

Het bestuur

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén