Beagles 3 juni – Oesterdam – Back to the roots

20 afgetrainde en minder afgetrainde prijsvogels vertrokken gisteren stipt om 19u om opnieuw een rondje Oesterdam te rijden. Bijna exact dezelfde weg als vorige week, we beginnen hem stillekes aan te kennen.

Rekening houdend met enkele nieuwe gezichten, zijn we op ’t gemakske vertrokken tegen de wind in door bos en wei rond BoZ richting Tholen. Brugje op, brugje af, dorpje door tegen een gezapig tempo, iedereen stond dus met een paar frisse benen aan de voet van den Oesterdam, het is al anders geweest. Daarna volgde 30km wind af, een ondergaand zonnetje, wat water op de achtergrond, … het kan slechter op een woensdagavond!

 Het terras van de Croone zag er uitnodigend uit maar na 2 pinten werd toch al snel duidelijk dat het misschien toch nog net te vroeg op het jaar is om al buiten te zitten, snel verkassen naar binnen dus!

 We klokten af op 78km en 31,87km/u gemiddeld. Voor den ene te traag, voor de meerderheid perfect. Haters will be haters!

hQKdf

 Dinsdag hebben we vergadering gehad, een van de agendapunten was het evalueren van de splitsing van de groepen. Afgelopen weken ging het vlotter en vlotter en hoewel dat allemaal leuk en aardig is, is dat niet wat we bij het begin van het seizoen hadden afgesproken, we gaan dus terug naar de roots met een Eagle waardig tempo (31-32 gemiddeld; 32,9 is geen 32 maar 33 gemiddeld) en bijhorend gedrag. Wie 11-en-dertig wil rijden en wil uitpakken (of uitgepakt worden) op vrije stukken, kan dat doen op woensdag bij de Klievers, donderdag bij de Johnnies van den bushalt en op zondag bij de 34 van de Spartaan.

 Op het terras was er sprake van Wemeldinge/Yerseke volgende woensdag. We proberen een schoon rondje in mekaar te steken. Misschien eens loeren bij de Klievers, die mannen rijden dat elke week en zullen dus ongetwijfeld een mooie route hebben.

 Wie zondag niet weet wat doen, we zakken zondag met een ploegske van de Eagles af naar de koers van Stabroek. Afspraak aan de Klok om15u? Ze zullen uw aanmoedigingen goed kunnen gebruiken!

 

 

 

Gr,

 

Erwin

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén