WTC The Eagles

Openingsrit!

Gevleugelde vrienden,
De verwachtingen waren hooggespannen bij sommige voor de eerste rit van het nieuwe fietsjaar.  Maar liefst 32 eagles verzamelden op het appel aan de paal.  Voor sommige oud gedienden was het een blij weerzien, voor anderen nieuwe eagles was het een leuke eerste keer. Voor de rest was gewoon iedereen blij elkaar nog is terug te zien in zijn/haar spannende broek en voor sommige te strak spannend truitje….
Ondanks de kou was er toch 1 bink die zich waagde aan de korte broek ! R.E.S.P.E.C.T. we gaan dit jaar niet zagen over het weer, we nemen het zoals het is! Het was koud maar droog, al bij al een leuk begin.
IT eagle plaatste nog een melding op de facebookpagina eerder deze dag, zorg dat je materiaal in orde is en dat de bandjes zijn nagekeken na een lange winter…. Dankzij deze mooie melding had eagle IT het spek aan zijn been en mag hij zichzelf de eerste platte band van het seizoen toeschrijven.  Voor de eerste keer diende er al gesnoeid te worden in onze uitgestippelde rit daar het nog net iets te vroeg donker aant worden is.  Snel werd de gps van piloot dams bijgesteld en na de Wouwse Plantage zoefden we richting de Stay ok.  zo terug naar Huybergen…
Daar sloeg voor de tweede keer het noodlot toe …. eagle boey, ook terug van lang niet gezien …. maar nog steeds met het nodige kruit in de kuit trapte zowaar zijn ketting in twee.  Gelukkig was na 1 jaar afwezigheid ook eagle gino weer van de partij en samen met enkele anderen werd  de kapotte ketting weer mooi aan elkaar gezet. Toen we allemaal klaar stonden om te vertrekken had onzen Gigolo het pas door dat ook zijnen band plat stond ….. Gelijk hij snel kan wisselen van band …. werd het toch stilletjes donker…. twee koudlijdende dames verlieten ons vroegtijdig om zo iets sneller in Putte te zijn.  Niet veel later vertrokken ook wij richting Putte. De lichtjes floepten aan, sommige miniem anderen heel straf…. sommige zonder licht wat eigenlijk niet kan op dit moment in het seizoen. Zonder al teveel kleerscheuren bolden we net voor 9 u de parking van ons geliefde peirdje op. we klokten af op 41 km en 27.5 gemm.
De nieuwe regel: “den eerste woensdag van de maand is den eerste van de kas” lokte onmiddellijk 19 dorstigen mee naar binnen. Benieuwd wat het volgende week zal zijn. Met enige stress ging de lidgeldbetaling en het pot gearrangeer door.  Sorry voor het stressy moment, maar ik ben nu eenmaal graag op tijd thuis.  Nieuw seizoen, nieuwe motivatie.
Voor zij die nog lidgeld zouden moeten betalen.  er is een rekeningnummer dat jullie allen zouden moeten hebben.  Mag ik vragen om het ook over te schrijven, dit werkt vele malen makkelijker dan het geschrijf en getel in de kroeg.
Voor zij die er waren allemaal een aanwezigheidsstreepke ! Voor zij die er niet waren jammer, volgende week weer een kans.
gevleugelde groet
Tom
PS: Voor nieuwbakken thuisblijvende vrouwen of mannen van nieuwe eagles:  Wij waren echt pas om net voor 9 terug in Putte !!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén