WTC The Eagles

Rain and thunderstruck

Een kort maar bondig verslag. Er zijn 14 zotten vertrokken. rain and thunderstruck….. hell yeah !!! Start van de rit met enige vertraging want de wesley zijnen band liep af. gelukkig werd deze in een recordtempo van 20 minuten vervangen. Wesley, jan mekkaniek, johan klinker hielden zich hiermee even zoet en zorgden ervoor dat ze niet al te erg afkoelden.

Dit gaf andere notoire laatkomers de tijd om nog aan te pikken, dixit vennincx 19.02 is geen 18.45 !!!! bij goei weer en geen pech had ge alleen kunnen gaan rijden.

Vroeg of laat moest er toch wel eens iemand zijn die de eerste asfaltverkenning van dit seizoen op zijn palmares zou kunnen bijschrijven, awel we hebben der enen. De Johan, een naam die klinkt voor vele wielervrienden als een heilig monument. De grote Johan die 3 x de kassei mocht kussen in roubaix heeft opvolging bij de eagles onze johan kuste, ‘ne klinker’ in de grensstraat. wat wel opviel was de snelheid waarmee hij weer op zijn ‘stalen ros’ zat !! Hopelijk verder geen al te erge kwetsuren. dan kunde al is content zijn dat het bliksemt en pijpenstelen giet, bij zonnig weer en een vol terras…. gaat dat toch iets anders overkomen !

Het opmerkzame oor van de voorzitter hoorde een kleine opmerking, niet van de rode lantaarn maar van de rode schoen naar de leider in het klassement …. simpel en subtiel, christophe 30 is geen 34. Het hoofd van de klassementsaanvoerder knikte van jaja! (en dacht mss ge kunt men…..). In ieder geval de boodschap was er!! Bij een volgende opmerking over de zelfde klacht aan het adres van de zelfde persoon zal de tot dan toe langste rit geschrapt worden :-).

Van de rit weinig info wegens ik was er ni bij. van het estaminetbezoek weinig info wegens ik hou ni van estaminets.

eaglegroet

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén