WTC The Eagles

Rit 2 – 11 April – De hemelsluizen stonden open!

Gisterenavond rond half 7 gingen de hemelsluizen boven Putte weer gigantisch open…  Tegen beter weten in reden er toch wat Eagles naar de paal…
Schuilend onder de luifel bij het WP zag iedereen tot zijn verwondering dat er maar Eagles bleven toestromen.  Zoals het met bakken uit de lucht viel zo vielen ook de eagles uit de lucht.
Klassementsrijders die dachten een kloofje te slaan kwamen licht bedrogen uit…. we hebben nog steeds … nen TOP 8 ….
In ieder geval …. 22 eagles aan de start, rijdend in een rondje zandvliet bathse brug polder hoogerheide en naar huis tikten we af op 44 km. De twijfelachtige eer van de eerste lekke band van dit jaar komt op naam van Ben Joostens.
Der zitten er al verdomd veel goed en er zijn serieus wa gasten die in de boter trappen. Signaal naar de mensen met  0 km voor/achter hun naam, het begint tijd te worden dat er actie ondernomen wordt.
Afgelopen nacht kreeg ik in mijn droom nog een schouderklopje van Briek Schotte. Hij knipoogde, tikte me aan en hij zei ‘hulder zie echte flandriens’ ‘die verdoemmse eagles’ tei gin woare tei gin woare… ie vooral tén dien eagle damsie… in zin beugels.. en moar goan … vree vree steirken beir… da weur ulder nieven kampioen !!!!
Laat ons hopen dat deze droom werkelijkheid zal worden….
Met betrekking tot den tenue kan ik melden dat we 52 tenues verkocht hebben ! Redelijk sterk al zeg ik het zelf. De tenues zijn ontworpen en de versie in bijlage zal de uiteindelijke tenue worden.
Eagle Ben had een nieuw logo ontworpen maar vanuit verschillende hoeken en kanten kwam de opmerking dat het logo iets … ‘te duits’ was.  vandaar heeft het bestuur besloten om de vogel te verwijderen van den tenue. de vermelding in de dikke zwarte balk met onze naam gaat ons meer sympathie opleveren als we ergens stranden op een terras waar de lokale ouderlingenbond ook zit te genieten van een pintje.  Wij hopen hier op ieders begrip voor deze beslissing. en zoals gisteren uitgelegd door ben …. in de g van eagles zie je duidelijk een hoofdje met neusje en het krulletje van de g is een koersstuurtje !!! gisterenavond zag ik het niet maar vandaag wel !!!! (kan dus wat duren).. Deze insteek is vele malen mooier om te vertellen me dunkt
 Eaglegroet 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén