WTC The Eagles

Rit 4 : Gevleugelde vrienden!

Onder een heerlijke lentezon stonden we gisteren massaal aan de paal !!   Wat goei weer met ne wielertoerist kan doen tis ongelooflijk !! 44 eagles op het appel. Daarbij een 7/8 tal totaal nieuwe gezichten welkom !

De laatste woensdag van de maand dus idd de traditionele lange rit.   Een mooie route werd uitgestippeld. Maar al na 1.5 km stonden we weer stil.  Bart selleslaghs was de dichtsbijhuiszijndelekrijder van dit seizoen tot nu toe.

Via de grote baan reden we richting Kalmthout.  Aan de Kievit linksaf, eindelijk van het gevaarlijk stuk baan af.  Zo langs de verbindingsweg met schuine wind op kop maar een prachtig constant tempo van Tim en Dams brachten ons zo in den Hoek. Nog voor we richting Nipsen konden draaien, zaten we weer met een gebroken ketting,  nieuwkomer Kristof was het slachtoffer van dienst. Gelukkig werd net als in de eerste rit de kettingbreuk verholpen en konden we verder. Via nispen, over een glad en strak nieuw wegdek naar de wouwse hil wouwse tol langs het kerkhof zo naar de stay ok.  Omdat we weeral wat tijd verloren hadden besloten we in te korten langs huybergen via Hogerheide naar calfven en zo langs de krop salaat terug naar huis.  Een 3e moment van stilstand lek voor Roel.  Dus geen hoogerheide calfven en krop salaat…. We houden het in ons achterhoofd voor 1 van de komende weken. De stalen carbonnen en alu rossen werden 180° gedraaid en langs familyland en de putse weg zo naar het terras waar Jennifer ons al stond op te wachten.  55 km gemm 29.1.

 

Over het laatste stuk wil ik niets meer kwijt.  Gisteren is daar al iets over verschenen op de mail! Volgende week zal een briefing volgen voor zij die er zijn.  REGELS EN AFSPRAKEN we zien ze graag nagekomen !!!!

VOOR DE LAATSTE KEER  Als je harder en sneller wilt fietsen dan 30-31  per uur over een hele rit.  Ga dan aub ergens anders rijden.  Als je je niet kunt houden aan die richtsnelheden  rij dan niet op kop!!!!  En laat als je op kop komt je kop niet zotmaken door anderen die je opnaaien om harder te gaan rijden.  Verschillende jongens klokten snelheden van 49 of meer op hun tellerke in de laatste 6-7 km  DIT IS ECHT NIET DE BEDOELING !!!

 

Rijden in een grote groep is nu eenmaal niet zo makkelijk MAAR als we ons allemaal wat aan de regels houden en onze attitude wat bijstellen kan er best gezellig gefietst worden met 45 man in een groep !

 

Voor de sjottende eagles …… morgenavond om 18.30 op de velden van SKNS! Al waar we zullen deelnemen aan het nachttoernooi !!  WTC THE EAGLES VOOR NEN BEKER ….. DAT IS ZEKER …..

 

Gevleugelde groet

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén