WTC The Eagles

Rit 6: Met de buienradar in de hand

Spannende momenten in verschillende huiskamers op woe avond buienradar volgend….. ga ik wel of ga ik niet fietsen…. zal het gaan regenen of blijft het droog. Zelf was ik ook een zware twijfelaar denkend aan het feit dat ik komende week niet mee kan, deed me toch maar beslissen om te gaan rijden.  Ik was niet alleen met die gedachte.  Er stonden 28 eagles aan de paal.  Tijdens het verzamelmoment begonnen de eerste druppels al te vallen.  Der waren er die plots al veel minder goesting hadden om uit te rijden. iets na 7 u vertrokken we richting HH afslaand aan de baan van familyland trok er boven onze hoofden iemand de badstop in den hemel eruit….. Een drash van ongeveer 1.5 km en iedereen was totop zijn intiemste plekjes kletsnat !! het water gutste letterlijk uit onze schoenen. 
Gelukkig hadden een aantal eagles hunnen ASS SAVER op de velo gemonteerd, zodoende hun ass droog zou blijven.  Met een lichte druppel zou dit prachtig design must have gadget voor elke eagle perfect helpen maar tegen de drash is zelfs een ASS SAVER niet opgewassen.  Desalnietemin,  onze ASS SAVERS zijn nog steeds verkrijgbaar tegen de prijs van € 6 het stuk.  we hebben er nog een kleine 50 dus indien je er een wilt gelieve Henk of mezelf aan te schrijven of spreken.  We brengen ze op woensdagen gewoon mee naar de paal.
Het lijstje van de papieren eagle van 2013 is aangevuld met de naam van Christophe dams, hij gaf er na welgeteld 10.3 km de brui aan en stond ons gewassen, tandjes gepoetst, geschoren en geparfumeerd op te wachten toen we terug arriveerden in t peirdje. het is duidelijk waar deze man zijn ambities liggen.  Hij strijdt mee op alle fronten.  meeste deelnames, papieren eagle, langstblijvenhangeneagle, meestekopkilometereagle en ga zo maar verder.
Onze bieze schoof door het verstek van dams naar de kop.  Eerlijkheid dient gezegd.  Tim en Bjorn reden heel de rit prachtig kop !! Op de oude zeeuwse weg stonden we echt stil, eerste platte band voor Sam Gabriels. onmiddellijk werd de rit al wat ingekort want gemm verliezen we met een platte band +/- 15 min.  het deed ons beslissen om niet meer over het schelderijnkanaal richting krabbendijke te rijden maar binnendoor de polder rustig richting put te rijden.  op de Sophiaweg stonden we een tweede keer stil omdat de Roel B zijnen band het ook nodig vond om af te gaan.  Ik die naast Roel reed, voelde vervolgens ook dat ik met een leeglopertje zat.  een pompbeweging of 20 was genoeg om niet plat te vallen en niet plat aan te komen.  Slingerend door de polder via zandvliet reden we door het bos putte terug binnen en hadden we toch nog 42 km op het tellertje staan!
Bij aankomst bleek de aangekondigde spagetthi vervangen te zijn door grote schalen friet !!  (zou em dan toch nimeer geweten hebben wattem gezee hee veurige week???)  Met dank aan Friturist Patje voor de heerlijke frieten.  Dank aan SSSSSSJENNIFFER voor onssssssssse trappisssstjes!! 
Voor alle helpende en bezoekende eagles van het bring a smile evenement onze grote dank.  ik zal eerstdaags van tim te horen krijgen wie er een eagle streepke verdiend heeft door zijn bezoek of bijdrage.  deze zullen verwerkt worden in het klassement.
Over het klassement gesproken.  deze eerste vragen komen langzaam binnen over hoe sta ik ervoor, kan ik al is skippen.  we hebben op moment 5 mensen in de top 3. enen aan kop.  3 op nummer 2 en 1 op drie.  er zitten wel spectaculaire namen bij … nieuwe eagles, en niet verwachtte eagles.  Namen geven we nog niet prijs maar dokter voor u eigen uit waar en waneer je bent komen fietsen.  72 mensen vonden dit jaar de weg naar de paal al. 
De volgende extra activiteit is de adri van der poel classic.  Er werd beslist om eagles gewijs, beide afstanden de 94 km en de 166 km aan te snijden.  Dan kan ieder voor zich kiezen welke afstand hij/zij voor zijn/haar rekening wilt nemen.  We zoeken nog iemand die de eventuele organisatie op zich wilt nemen voor de voorinschrijving af te ronden in den healt city op zaterdag zodat je zondag vanaf de paal kunt starten.  Wegens drukke agenda zal ik me niet met deze taak belasten!! ik ben wel van mening dat je inschrijft voor de tocht en hem niet in het zwart gaat rijden ! doe je dat toch dan niet in een eagle tenue aub !!!!!!!!!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén