WTC The Eagles

Rit 6: Verslag – Offers aan de oehoe van Putte!

Gevleugelde vrienden,

Afgelopen woensdag een mooie rit gereden, we waren met zijn 39 present op het douaneplein.  Bij aankomst hadden we een gemm van 29.2 km en hadden we 60 km op de teller staan.  Mijne paling en eitjes bij de clarissen hebben hun werk gedaan en de 20 geofferde muizen aan den OEHOE van put ook. Maw het was de hele rit droog tot we aan de col d’illegale en col de réfugée kwamen, dus de laatste 3 km tussen de druppels door.  Zij die iets gingen drinken zaten droog in het café de anderen waren mss iets natter thuis.

Leuke en lekkere rit en als je dan bij binnenkomst hoort zeggen (van iemand dit tss de 12.000 en 15.000 km op zijnen velo zit per jaar) amai vandaag heb ik precies gereden waar ik nog nooit geweest ben…. Dan is het goed !!! we reden dus langs huybergen, naar de wildert over essen langs den horendonk zo naar roosendaal vlak daarvoor afgedraaid naar nispen over de vleet naar huybergen (alwaar een communicatiestoornis onder de kopmannen) de route omboog door huybergen langs de putse weg naar huis.

Geen noemenswaardige op of aanmerkingen.

Al hadden we afgesproken dat vanaf 40 eagles we zouden splitsen in TWEE groepen…..

Tot slot de laatste twee wederkerende opmerkingen toch zeker tot na 07 juni:

VERGEET GEEN KLEDING TE GAAN PASSEN…. Het kan nog heel de komende week.  Volgende week maandag worden alle bestelling opgeschreven en doorgestuurd naar moozes.

VERGEET GEEN PLOEG IN TE SCHRIJVEN VOOR ONZE SPORTKWIS.

Gevleugelde groeten

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén