WTC The Eagles

Rit 7: Verslag

Afgelopen woensdag waren we met 28 Eagles voor een rondje Oudbroek – Eyking – Berendrecht – Zandvliet – Aanwas – Calfven – Hoogerheide – Woensdrecht – Rijzende Weg – Kraaijenberg – Schapendijk.

3 blatte banden voor Bonkel Bally, den Boden en den Ben en onderweg ook nog een schwalbe van Nancy aan het eerste poortje van de Schapendijk (de WK koorts neemt duidelijk toe!).

Aangezien mijne globaal positionerende vriend last had van een platte batterij half weg, heb ik geen idee van het aantal kilometers of het gemiddelde… dat is ook allemaal niet zo belangrijk.

Wat WEL belangrijk is, is dat we achteraf met 20 man rond een grote pan hebben gestaan. De paellapan van Anneke en de Gino, deze keer niet gevuld met paella maar met 6kg pitavlees. Met dank aan het feestvestuur voor het vlees, de saus en het brood. Met nog meer dank aan Anneke en de Gino voor het gebruik van de pan en bereiding van het broodje warm vlees. De rijkelijk gevulde broodjes en de feestdag zorgden ervoor dat de laatsten rond 3u30 het licht uit deden in t Kooike en te voet naar huis gingen.


Enkele aandachtspunten:

– het pasmoment voor de nieuwe tenues bij Bikeaholic is voorbij maar aangezien er hier en daar -ahum- nog wel iemand vergeten is te gaan passen, heeft den Dennis kunnen regelen dat de pasoutfits pas deze vrijdag opgehaald worden. Wie dus toch nog wil gaan passen: het kan nog een paar dagen maar daarna gaan ze zonder pardon terug.

– Deelenemers voor Zolder worden verzocht om deze vrijdag even samen te zitten om een aantal zaken af te spreken. Dat zal doorgaan in de Croone, het uur zal u woensdag meegedeeld worden. Er zullen in ieder geval 2 ochos meedoen en geen extra quattro wegens te weinig gegadigden. Onthouden voor volgend jaar…

– het ziet er nu al naar uit dat we voor de eerste keer in onze clubgeschiedenis afstevenen op een ex aequo in het eindklassement. Creatieve zielen kunnen een voorstel voor het beslechten van deze epische tweestrijd mailen naar den Tom. Werden ondertussen al afgeketst: 90km met de MTB, een boksmatch, om t er langst jongleren met een brandende kettingzaag. Zijn nog wel in de running: Bordeaux – Parijs met de fiets (zo kan de Lode toch nog een beetje op reis dit jaar), een tijdrit met een waterfiets IN het spuikanaal, een fietsdropping in Zeeland zonder jenever.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén