WTC The Eagles

Verslag van 13 April 2011

Gisteren wederom een mooie opkomst, 13 man 1 vrouw sterk stonden we aan de paal…. Doch de parking is stillekes van ons aant worden !!
We reden onder aanvoering van een naaimachientje richting de Kalmthoutse heide, daar werden de eerste kilometers van het jaar op de nieuw geasfalteerde verbindingsweg weggemaald. De verbindingsweg is ok bevonden en eagle proof !!! langsheen de ijshoeve, het college reden we via de ring rond Essen, Nederland binnen, meerbepaald Nispen. Voor een aantal eagles een nieuw stukje weg. Langs brembos –wouwse hil tuften we gezapig verder richting huybergen. Onze eagle lady die sterk voor de dag kwam had op het einde een ietsiepietsie dippie. Eagles zijn gentlemen dus werden de benen onmiddellijk stil gehouden en sloten we onze lady eagle netjes op in de groep. Kwestie van haar veilig geborgen naar Putte te brengen. (De Josse zal wel trots op ons zijn !!!)

Na jagersrust werd het tempo met de ganse groep wat opgevoerd – maar we bleven wel tot voorbij het poolse dorp samen rijden. Aangaan voor durvers was er gisteren niet bij. Mss toch de verhoging van het aantal kilometers die misschien bij sommige toch langzaam in de benen geslopen waren.

We noteerden ook een beresterke terugkomst van Mr scannini …. Binnenkomen en 30 km kop rijden, dan ben je sterk bezig. Boeykes , eric, sven, gigolo ook merci voor de aanvoering van de troep !!

WAT HEBBEN WE GELEERD

Ten eerste: Als je niet als een halve zool wegspringt tijdens een rit zet je het spel niet op de wagen en is het gemm aan het einde mooi rond en hoger
Ten tweede: Als je als groep samenblijft tot ver op het einde is het gemm aan het einde mooi rond en hoger
Ten derde: Er hoeft zich niemand geviseerd te voelen (berek – Bosse) HAHAHAHA

Onze Leo verwelkomde de eagles met een overheerlijke en welverdiende constructie aan het eind – prachtig afgewerkt met een schaal mixed hapjes !!
Top 3 vd hapjes: 1 den bami
2 het kaaskroketje (rondje)
3 de kipcorn

Jammer dat er geen sausjes bij waren maar het werd gemeld bij de patron !
Volgende week ist gezonde week, bloemkooltjes,peejkes, selderstengeltjes, plat en bruiswater wel met Cocktailsaus J

Tijdens onze after bike chat in het wit paard, sijpelde het nieuws binnen dat de eagles ingeschreven zijn voor de eneco 24u op het circuit van Zolder. Verdere info zal volgen de komende weken. (noteer 24/25 juni in de agenda )

Op 23 april binden enkele eagles ook nog eens het sportsloefke aan en doen we met een ploegje mee aan de internationaal gekende chirotoernooike in de pannenhoefdreef Verdere info zal komen via KRIS BODEN.

We wensen Eagle lode Peeters alvast een spoedig herstel een een snelle comeback. Hij gaat onder het mes volgende week. Fruit/biermandje zal uit naam van de eagles afgeleverd worden door extern in te huren blonde bimbo !

Eaglegroet en tot volgende week

Tom

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén