WTC The Eagles

Verslag 15 Juni 2011

Na de zwoele drukkende middag stonden we toch met 23 eagles aan de paal. we reden weg via hoogerheide zo de oude zeeuwse weg op tot aan de kreekkraksluizen om vandaar via de schapendijk de bergse plaat terug richting huis te rijden langsheen hoogerheide en huybergen. In tegenstelling tot vorige week hebben slechts 1 x voet aan de grond moeten zetten voor een lekke band.  Stefan W was de gelukkige deze keer. Nota bene onze koprijder !! Stefan is met verve geslaagd in het exaam eaglekopman en mag vanaf nu iedere week de honneurs waarnemen op de eerste rij !! Het resultaat van vandaag was dan ook 56 km en een mooie 29.1 gemm op de teller.  Dit terwijl we bijna op geen enkel ogenblik ver boven de 31 gereden hebben vooraan in de groep. Verder een vrij incidentloze rit op een bijna schuiver na van ‘eagle asfalt’ koen ODB. gelukkig was het een net nietje vandaag !!

Na aankomst bij leo werden we getrakteerd op ‘we vermoeden labrador’ het was een fijne culinaire ervaring.  We hebben ook weer fijn gelachen, niet meer of minder zijn we vanavond te weten gekomen dat eagle jeroen VDW (die we dit jaar nog niet gezien hebben) ook niet kan komen omdat hij op salsales zit met zijn madam.  De wijnproefeagles hun cursus is ook achter de rug dus die zien we volgende week ook weer graag aanpikken.
Verder zijn er nog twee plaatsen beschikbaar voor eagles die willen meerijden in de ’24 uur van zolder’ op zaterdag 25 en zondag 26 juni.  Laat even iets weten als je dat ziet zitten.  Verder zijn alle supporters natuurlijk welkom om de eagles aan te moedigen op deze manifestatie.
hou de website www.wtceagles.be in de gaten voor het heetste en laatste nieuws.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén