WTC The Eagles

verslag rit: 25/06

Afgelopen woensdag.  Voor de start een groepsfotomoment.  We waren met zijn 24 en.  Een eerder matige opkomst, wegens proclamaties, recepties, WK voetbal etc… waren er een aantal vaste mannen niet.

Wie er wel was was ons Pascale, de eaglehuisfotografe.  Zij maakte een mooie groepsfoto.  Als eind aug de tenues geleverd zijn zullen we trachten om eens een mooie grote groepsfoto te maken met zoveel mogelijk eagles erop.

Na de plichtpleging reden we putte uit voor een rondje oesterdam.  T zijn mooie lange dagen deze tijd van het jaar dus moeten we er van profiteren. De dagen beginnen immers weeral te korten.

Eindelijk kon ik mezelf is in t salon zetten achteraan in de groep om is te ervaren hoe het fietsen daar verloopt. En dat gaat goed.  via Putte Huybergen reden we richting stay okay.  Verbaast was ik toen we niet het vaste afslagje namen richting Halsteren maar rechtdoor reden.  Zelfs de oppereagle komt nog wel eens op ongekend terrein en dat is leuk!!  Zo via via richting ‘het standbeeld’ van den eagle reden we Zeeland binnen.  Even over tholen en dan tsjiep tsjiep den Oesterdam op. Heerlijk met een zuchtje wind in de rug.  Met een bijna buikschuiver op het einde van de oesterdam van ondergetekende zoefden we via de polder terug richting putte. We klokten af op 30.5 km gemm en 75 km op de teller.

Ik zeg nu woensdag zelfde toer indien goed weer.

De aprés eagle was een eerder mager beestje, ook hier zat het WK voetbal voor iets tussen. Zij die er waren dronken gezellig een glaasje bier en aten een balletje.

Ons Sigie en den Dario beloofden ons om na de sluitingsrit op 06/09/2014 te trakteren op Spaghetti.  Meer info over de sluitingsrit volgt de komende weken.

Toen de toeter van de late ging op menig chemisch bedrijf in de haven en menig coureur zich al batchend een weg baant op de scheldelaan…. Toen kwam de Smollie al binnenvallen in de Croone,  Een eagle in hart en nieren !!! Na de late nog even een pintje pakken bij de mannen van de fietsclub …das de eagle spirit!!!

Wij werden door de mensen van de polderkoers Zandvliet uitgenodigd om deel te nemen aan de koers op dinsdag 15 juli 2014.

Nu donderdag 03/07 zal ondergetekende naar de vergadering gaan.  Er dient een ploeg samengesteld te worden van 10 eagles die willen meerijden.

Tis te zeggen 9 die willen en 1 die moet.

Christophe dams MOET meerijden om eerder niet nageleefde afspraken recht te zetten.

Zij die zin hebben om mee te rijden laat het aub weten nu woensdag aanstaande, daar ik donderdag naar de vergadering moet en daar de namen van de renners zal moeten doorgeven.

Werden gepolst om als eagle mee te rijden in de koers:  Erwin vennincx – ben joosten – Lode Peeters – Smollie – Klette – andy Berek – Marco vreecke – Ivo Maes – lange jan – tim wissel nu lenaerts – Kris boden – Nik Baeten  – roel Ghyle – nico – de kwaffeur – den beuk –  nonkel walter  – de pillie –

De vraag is op voor iedere eagle en naar iedereen toe.  Hebben we maar 6 man dan is het ook zo.

We zijn nu officieel uitgenodigd, we moeten ingaan op deze uitnodiging.  Als blijk van waardering voor het werk dat we in WTC the eagles steken, al is er geen eagle die de koers uit zal of kan rijden …. Wie weet kan er wel een eagle voor een verrassing zorgen.

 

Graag ook nog 1 goed doel te zoeken voor welke we willen rijden.

Ikzelf zal geheel op eigen stijl als hillaire achter het peleton rijden met wielen in de wagen en mijn topmekkanieker Henk naast me.

Woensdag avond maken we de selectie ! en spreken we verder af !

Verder geen mededelingen meer !

Onthoud 12/07 leo en Maria rit vertrek om 09.00 aan het douaneplein.

Onthoud 15/07 koers in zandvliet

Onthoud 03/08 fietsdodentoch

Onthoud 06/09 eagle sluitingsrit + spaghetti in de croone

Onthoud 10/10 5 jaar eagles gala avond

 

Gevleugelde groetgroepsfoto eagles

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén