WTC The Eagles

verslag rit 27/05

gevleugelde vrienden,

Er stonden weer een kleine 50 eagles klaar op het douaneplein woensdagavond.  Het was niet warm maar ook niet koud en zoals eigenlijk al het hele seizoen was er wel wind.   de snellere groep ging voor een rondje oesterdam.  De anderen lieten zich verleiden tot een  polderrondje, kwestie van de wind toch is goed te voelen.  Sven en Bart zette zich op kop van de groep en gestaag reden we richting Hoogerheide, langs den onderstal en de NPU richting volkerdorp, daar werd de trein even tot stilstand geroepen omdat Ivan een lekke band had.  Ne getrainde bandenwisselaar den Ivan want we hebben niet zo heel lang moeten wachten.  ik noem geen namen maar ik ken er anderen…. hé gigolo… Onder de brug over de brug en voor je het wist zaten we weer tussen de kassen. Zo naar Krabbendijke via Oostdijk naar Waarde, waarvan we niet wisten hoe groot het eigenlijk wel was…. soms ontdekken we ook nog wel eens iets.  ondertussen zat de wind goed en was sammeke windaf naar voor geschoten om zijn plek op te eisen.  Kordaat werd hij een rij naar achter gezet door de kopmannen om ons Els te assisteren, wat hij netjes deed.  Langsheen de mooie stille polder reden we terug richting bath, in onze beklimming van de bathse brug kwam er een zwarte geel rood gestreepte meute aangestoven na hun oesterdam en spuikanaal hadden ze ons in het visier.  Ze besloten om bij ons aan te sluiten, wat door iedereen erg gewaardeerd werd, en in 1 grote groep reden we richting zandvliet  om zo via het bos terug binnen te komen.  Aan de molengeest (een voor eagles altijd moeilijk punt) hadden we weer bekan prijs.  de chauffeur dacht de klette stopt wel en de klette dacht de chauffeur stopt wel … twas bekan ne Plette….

Zonder veel erg reden we richting ons Sigi en den Dario alwaar Sevilla en deprinkannietsjottoschkie of zoiets strijd leverden voor de uefa cup. De enige bekers die de eagles tilden waren die van 33 ers stella !  En dat kunnen we!!  Toen onze administratief bediende klaar was met de kilometers, het aantal eagles  in elke groep en de gemiddeldes was het tijd voor een kriekske !! Tim ge doet dat ferm en goed !! moet gezegd worden.

nog paar kleine mededelingen:

Als je 3 x hebt meegefietst en het lijkt je wat om eagle te worden breng dan 20 euro mee en sluit je aan !  indien je dat niet wilt doen gelieve dan niet meer naar het douaneplein te komen op woe avond!

komende dinsdag is het bestuursvergadering: moesten er opmerkingen zijn van de leden laat het ons nog even weten dan kunnen we er in het bestuur over praten.  verslag zal op site komen te staan.

de stock van de gele Truitjes is slinkende voor zij die er nog eentje willen maten SL XXXL XXL XL en S zijn nog beschikbaar.

op 7 juni is het koers in Stabroek een ploeg van WTC the eagles doet mee kom allen kijken om onze helden aan te moedigen !!!

in Juli rijden we ook mee op in de Polderkoers met een hart in Zandvliet.  Zij die zich willen meten met andere kanonnen uit de streek laat het weten op voorzitter@wtceagles.be ik heb 10-12 renners nodig.

gevleugelde groet

 

Tom

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén