WTC The Eagles

Verslag Rit 3

Het douaneplein is van ons …. Zeker op woensdagavonden…. En dan nog wel in de Paasvakantie… wederom een RECORD OPKOMST 56 eagles sterk. Oude bekenden doken uit het diepe bos weer op Sam en Nathalie, TVO onze papieren eagle van vorig jaar wenst dit jaar geen aanspraak te maken deze titel resultaat ne sjieke 3 op 3 !!! en twee verse eagles meegebracht.. Mannen uit het goede hout gesneden…. Onmiddellijk mee iets gaan drinken onmiddellijk in den duvel…. Wim ‘duvel’ Cassimon en Nick ‘amai de leste 10 km’ neesen. Laatstgenoemde had voor de rit nog nooit op de koersvelo gezeten. Wist niet hoe klikpedaaltjes werkte, en vond dat de remmen maar raar bewogen op zo’n koersfiets tot hij ontdekte bij de treinovergang dat ge daar mee kunt schakelen….

Vrienden, ZO hebben we ze graag…. Mannen waar tegen gezegd wordt, blijft maar wat bij die met zijnen MTB die hebben dikke banden die gaan wat trager…. (en doen ook hé) Hij vond het in ieder geval plezant. Normaal mag je 3 x meerijden zonder lidgeld te betalen maar den NICK mag nu nog 4 x proberen … ik denk dat ik wel weet dat hij het stiekem toch tof vond en dat em volgende week zijn lidgeld al zal betalen en nen tenue zal gaan passen bij den dennis. Want uitpakken met nen quicksteptenue …. Is kopwerk doen vanaf de tweede x dat ge mee gaat…. !!

Link naar de foto’s van woensdagavonden.

Onze ritcommissaris de klette had de late. Co piloot dams en ivo namen het gros van de rit het kopwerk over. Met dank aan de anderen die een stukje kopwerk overnamen ook. Ik meen Johan Bernaerts en wim van de wijer daar in te moeten erkennen. Indien mis, sorry, Een mooie 51 km eigenlijk een groot stuk het zelfde toerke als vorige week maar dan andersom…. Omdat we weer met zeer vele waren werd ook deze keer gesplitst gereden. Dit werd weer meer dan behoorlijk uitgevoerd en we dienen daarvoor ook alle eagles te bedanken. De discipline die iedereen heeft is goed voor het moraal van de groep !!! KEEP UP THE GOOD WORK. Er werd behoorlijk snel gereden, er werd gevraagd of het voor iedereen ging onderweg en er werden geen problemen gemeld, dus werd het iets strakkere tempo aangehouden.

2 x geen IT eagle = 2 x geen platte banden…. Begint een opmerkelijke vergelijking te worden.

Sponsornieuws: Wij zijn fier dat we als bestuur van WTC the eagles kunnen melden dat alle sponsors gebleven zijn en dat er 4 nieuwe sponsors zijn bijgekomen.
Dennis van Bikeaholic in Stabroek zal achteraan op de nieuwe tenues een zakje voor zijn rekening nemen. Lees ook dat elke eagle geniet van 10% korting bij dennis in de winkel. Dank u dennis.
Op de rechtermouw zullen we de komende jaren Musters interieur kunnen aanschouwen. Zij die wensen te schilderen of decoreren … eerst even de Johan polsen dus…
Sam Aertssen van het gelijknamige bedrijf aan de brug in Stabroek zal onze rug iets voller zetten.
Een stille sponsor die niet vernoemt wenst te worden gaf ons nog een gift.

Hartelijk dank daarvoor.

Natuurlijk nog nen extra merci aan Vennincx verzekeringen, Bart van den Bosch, Krafant Consulting, Lode Peeters, Koen op de Beeck, Patrick Huys, Total Sint Michiel, Pozzovino en Dagbladhandel Kim voor het vertrouwen als sponsors van onze fietsclub.

Wat betreft de nieuwe kledij: de passets zullen in de loop van volgende week arriveren bij dennis van Bikeaholic. Vanaf dat die er zijn zullen de eagles uitgenodigd worden om daar te gaan passen en hun bestelling te plaatsen.

Een eagle tenue zal bestaan uit 3 stuks kleding: Een korte broek – een trui met korte mouwen – een trui met lange mouwen

Voor de dames onder ons en dat worden er ieder jaar meer, is er deze keer de mogelijkheid tot het kiezen van een broek met of zonder bretellen en zullen de dames tenues getailleerd zijn….

Er komt een gekende GELE versie van het basistenue op de markt EN er komt ook een ZWARTE uitvoering van het tenue op de markt. Vrij te kiezen en te bestellen.
De zwarte tenue komt er op vraag van de wintereagles die in het bos rijden met de MTB en hun tenue niet proper krijgen, maar iedereen mag deze bestellen.

Er zullen tal van extra kledingstukken bestelbaar zijn zoals de wintervesten, windstoppers, 3 kwartsbroeken, lange broeken….

LET OP: NA DEZE BESTELRONDE ZAL MEN MINSTENS 3 JAAR GEEN KLEDING MEER KUNNEN BESTELLEN !!!

De prijzen en bestelformulieren zullen in een aparte mail in de loop van volgende week naar jullie worden doorgestuurd. Samen met de voorbeelden van de tenues op papier.

Er zal gedurende 3 – 4 weken mogelijkheid zijn om te gaan passen nadien is het gedaan.

Lidgelden:

De regel is nog steeds 3 x meerijden zonder lidgeld te hoeven betalen. Nadien graag 20 euro lidgeld te storten op rekening BE79 9730 8645 6033 op naam van WTC the eagles met vermelding van uw naam aub. of cash voor of na de rit bij de voorzitter/penningmeester. Nadien een mailtje naar voorzitter@wtceagles.be met uw gegevens naam – adres – geboortedatum aub.

Indien je woensdag aan op het plein staat en geen mails ontvangt gelieve dit ook even te melden …. J moeilijk als je de mail niet hebt…. Dus ik zal het woensdag even vragen voor aanvang van de rit.

Er zijn al 4 ploegen ingeschreven voor onze sportkwis op 07 juni. Er kunnen er nog 21 bij !!! snel zijn is de boodschap !!

Alles is ook te lezen op onze site www.wtceagles.be en op onze facebookpagina wtc eagles

Voor de rest een prettig paasweekeind en tot woensdagavond.

Gevleugelde groet

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén