WTC The Eagles

Verslag Rit 23 Juli

Midden in de zomervakantie en toch wederom een sterke opkomst.  Niet minder dan 38 eagles tekenden present om 19.00 aan de parking. 

Spontaan nam Dirk Claessens de kop, samen met bart Selleslaghs draaiden ze een mooi neutraal maar goed tempo om ons via de verbindingsweg richting essen hoek te brengen.

Aan den  hoek schoof bart een rij naar achter en vond ik het zelf tijd om eens wat kopkilometers te rijden. Via de vleet richting de vliegbasis en den heimolen zo richting de plaat en de schapendijk.  Onderweg een eerste lekke band. Ik weet niet meer wie het was maar redelijk snel reden we weer verder.  Vlak voor de plaat een tweede lekke band ik weet niet meer wie het was.  Samen met dirk maalden we op de trippel trappel vitesse rustig langsheen de schapendijk.  Via de kreekkrak en de brug langs het spuikanaal zo richting de brug van bath. Niet veel later onze derde platte band van den dag ik weet niet meer wie het was … jawel … het was de selleslaghs, die wilde dat we eerst doorreden maar dat doen eagles niet Langd de polder tuften we binnen en klokten we af op 65 km en iets meer dan 30 gemm.  Felicitaties voor de kopbeurt streelden mijn ego.

Den apres eagle was een toppertje.  Kleine pizza’s en wat pintjes meer moet ne klassieke renner hebben.  Het was weer redelijk laat toen we buitenvlogen.  Nog even door de kou naar huis en onze woensdag zat er weer op.

Gevleugelde groet

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén