WTC The Eagles

Verslag van 11 Mei 2011

25 ridders en 4 prinsessen stonden rond 7u klaar aan de paal met hun stalen ros om er is een lapke op te gaan geven. 29 man sterk alweer een eagle record voor dit seizoen. Wij zijn goe bezig !!! Iets wat ons duidelijk opviel is dat na de voetbalcompetities die klaar zijn, ook de prinsessen niet meer naar tupperware, upperdare, juwelenavonden enz moeten want voor de eerste keer waren ze met zijn 4 en. Go go girls !!

We reden via huybergen richting wouwse plantage om dan langs wouw richting moerstraten en via camping de heide terug te keren langs het kerkhof en dan over heimolen en langs de polder terug naar huis te komen. Een mooie 65 km, DAT althans was de bedoeling…..

In centrum Wouw dachten enkele wegenwerkers daar echter anders over. Die mannen doen ook nooit is voort hé J !! klassementsleiderwaardig zocht de klette naar een oplossing tussen de nadars maar dat liep al snel fout. De gps gaf aan: aan obstakel links, eerste rechts, dan immer gerade aus …. Onderweg nog even aan een vriendelijke wandelaarster gevraagd of we goed zaten…. JA HOOR RECHTDOOR, HET WORDT ZO WEL EEN ZANDWEG MAAR DIE IS NIET GEK LANG, JE KUNT MSS BETER……. OKE BEDANKT MEVROUW !!!! TOPPIE RECHTDOOR ZAL HET ZIJN………….. alwaar we na ne meter of 100 nogmaals gewaarschuwd werden door een bordje dat het effe moeilijk berijdbaar zou zijn… hup hup tandje groter peddel peddel klik uit die pedaal, oef juist op tijd of daar lag ik bekan. Gelukkig was ik niet de enige die koos voor het wandeltraject. Enkele specialisten denderden over het zandpadje al was het den boulevard van Knokke. Toen iedereen de aansluiting gevonden had bleken we dus niet meer in richting van moerstraten en de mooie boskant te zitten maar stonden we voor het dorpje Heerle. Vandaar zijn we dan richting het kerkhof gereden en zo via heimolen, NPU en den boomkesdijk terug richting politieschool en naar putte. We klokten af op 58 km en gemm 28.5. Dit had voor de eerste keer een pak hoger gelegen als we niet in de zandbak beland waren. (maar twas wel Giro waardig) laten we stellen dat dit een eagles eerbetoon aan wouter was !!

Ook vandaag waren er een aantal nieuwe gezichten in de groep, welkom aan Andy S, Bart M, Walter, Muriel, Bjorn, Dennis. Het was een sterk acterende Koen ODB die fel van leer trok en die serieus het tempo strak hield. Na de NPU brak de groep onder aanvoering van enkele sterke beren in twee. Doch eagles rijden normaal altijd samen !! een groep van een kleine 16 man pedaleerde langszaam weg. Tegen de oude dijk aan waren we weer allemaal samen, alwaar de schifting van kleine en grote kanonnen langszaam begon. Er werden dextro’s geslikt, bussen leeggedronken,dijen losgeschud enz….. aan de politie school reeds koen odb op zijn sokken langzaam weg van de groep, was dit een bewuste keuze na zijn buikschuiver van een aantal weken geleden?? Of was het ‘pure Power’…. In ieder geval het rode rugnummer voor de strijdlust was deze rit zeker voor Koen !! na de bocht van de politieschool op de putse weg werd de gashendel volledig opengedraaid. Vandaar geen verdere verslaggeving van de eindstrijd wegens sputterende moter bij mezelf, achter mij de immer vrouwvriendelijke Peter B die prinses Karen huiswaarts vergezelde ! daarvoor zat ik, daarvoor daarvoor prinses Muriel en prinses Nancy. De rappe mannen hebben onderling uitgemaakt hoe het pleit bij hen beslecht werd. De leeggereden koen odb kwam ik nog tegen ergens id buurt van de texaco. Die haalde grote voldoening uit de rit omdat hij nog net niet zat te shaken op zijne velo !!

Op het terras bij leo was het ook weer gezelligheid troef ! we dronken wat, stonden stil bij het overlijden van WW, hadden het over WOW’s en wist je datjes, en verder de klassieke zever over hoe goed iedereen zat enz…

Nog enkele praktisch mededelingen:

25 – 26 juni rijden de eagles mee in de 24 u van zolder: zijn er nog kandidaten om de ploeg te versterken?? Bosse – patrik – lode- tom staan al op het blad boeykes mss. Als er mensen zijn die meewillen doen gelieve u dan op te geven. Desnoods wil ik mijn plek afstaan om het logistieke deel te regelen en ervoor te zorgen dan de rijdende eagles die 24 uur niets tekort komen.

07 augustus: 100 km fietsdodentocht in bornem zeer leuke en perfect gepijlde fietstocht in het pajottenland ! vanaf 12 personen in een groep – grote beker – voor op de prijzenkast bij don leo

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén