WTC The Eagles

Verslag van 17 Augustus

Met 39 stonden we samengetroept aan de paal.  weer veel nieuwe gezichten, er werd besloten om tegen de wind in te boksen voor het klassieke rondje schapendijk. In zandvliet werd onze pad onderbroken door een opgebroken straat snel langs het zand/stenen paadje den dijk op … past boem patat …. mijnen voorband sta plat… klein vertraging gehad maar gelukkig konden we snel weer verder onder stevige tred van dams en berek reden we strak door richting kreekkrak sluizen.  op de schapendijk zelf na een echt cyclocross maneuver van dams was het gat me iets te groot om dat in 1 trek dicht te rijden daar heb ik toch wel even een sterreke of 10 gezien …. nadien draaiden we af richting plaat en heimolen en over huybergen met de wind in de  rug terug naar huis !!!  we kwamen aan met 57 km op het tellerke en nog 29.0 gemm.

helaas vandaag 2 valpartijen, toevallig twee keer de zelfde man in het blauw wiens naam ik eigenlijk niet ken.  ik vermoed dat het om Guy van der auwera ging …. maar kan dat niet bewijzen.  beiden keren waren het de te straf afgestelde klikpedaaltjes die de boosdoener waren.  1e keer aan een poortje op de schapendijk, tweede keer omdat er zonodig gepist moest worden nadat ge de grote baan oversteekt rechtsafdraait en vollen bak optrekt bergop…. geen ideale moment om uwen slurf buiten te hangen.   mss volgende keer gewoon aangeven dat er sanitair dient gestopt te worden en dan wachten we mss met zijn allen even terwijl we de pisser in kwestie zenuwachtig kunnen maken door tal van schuine opmerkingen te maken en irritante geluidjes voor te brengen.

verder geen noemenswaardige opmerkingen buiten het feit dat we in nederland ‘ hoe groot de groep ook is’ we eigenlijk niet op de baan mogen rijden dus ook daar graag rekening mee houden en waar een fietspad ligt dit te gebruiken. hetzelfde wederom nogmaals over de fietshelmen !!! zet er aub enen op uwen bol !!

 

na de rit bij don leo een aantal leuke versnaperingen mogen ontvangen !! een heel aantal pinten later verlieten de notoire laatste mannen de kroeg DAMS – VENNINCKX – JOOSTENS – SELLESLAGHS – en omdat ik de pot moet begeleiden was ik er ook nog….

 

het klassement dan: uit goede bron vernomen dat bart S het klassement moet laten varen wegens nieuwe trainersambities op de PATRO bij de 14 jarigen.  dit brengt een aantal eagles in volle strijd voor plekken 2 en 3 … we zullen zien wie er uiteindelijk op 24 september op het podium naast de klette zullen staan …. ook het rozeklassement werd weer leven ingeblazen met 4 waren ze gisteren weer op post en ook daar is het spannend voor de eerste plek. Voorlopig staat krisje nog op 1 maar karen doet ook nog mee voor ‘de trui’. voor plek 3 zit er nog wat spanning in dus we zullen zien hoe dat gaat aflopen.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén