WTC The Eagles

Verslag van 20 Juli

13 moedige Eagle-mannen aan de start vandaag. Het Eagle-vrouwen klassement staat al 2 weekjes stil, wachten ze tot het weer windstil wordt? Windstil was het op de schapendijk weeral niet vandaag. Er stond een lichte wind linksvoor op kop, stoempen dus. We vertrokken langs het Oud Broek rond Berendrecht, Zandvliet om zo via de ScheldeRijn-verbinding langs de Kreekraksluis de schapendijk te beslechten. Op de terugweg nog de Kraaienberg ‘beklommen’ en via den Heimolen, rond het vliegveld en via Huybergen terug richting ‘t Wit Peird! 60km, 29,2 gemiddeld. De snelheid werd mooi geregeld door  Sven (F.) en Nik , de laatste 35km. De eerste 25 waren voor Henk en Bart (S). Verder een rit zonder noemenswaardige rariteiten… Aan de kop van het klassement veranderd niets, Sven blijft vlot leider. Toch zijn er wat verschuivingen, want slechts 3 Eagles uit ‘dentop10’ waren aanwezig! En volgende woensdag belooft niet veel beter weer te zijn, waar gaat dat naartoe met de zomers van tegenwoordig… Er werd gewoontegetrouw nog even ‘nagekaart’ in ‘t Wit Perdje,  waar speciaal voor ons de zonnebanklampen aangestoken werden op’t terras. Den Bosse begon zich spontaan uit te kleden, onder groot protest van de andere mensen op het terras!

Nog te vermelden dat Ivan Van de Pas Eagle nummer 70! is dit jaar!!!  Oh ja, De Witte van Put kreeg halve kilometers. hij kwam pas heeeeeel erg laat aansluiten, trage starter zeker…

PS: Het klassement wordt elke week aangevuld! Als je het niet goed kan zien, geef dan even een seintje dan zoeken we daar een oplossing voor. Willen jullie het verslag ook nog elke week doorgemaild hebben, of enkel op de site?

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén