WTC The Eagles

Verslag van 27 April 2011

Gevleugelde vrienden, zo laat op den avond en mennen hartslag is nog niet gelijk het moet zijn dus maar snel nog even het verslag van de rit. Vandaag toch weer 20 eagles sterk.

1 dame in het gezelschap …. dames fietsers onder ons … het lijkt op een complot … iedere week is er bijna maar 1 dame bij, het lijkt alsof zij vooruitgezonden wordt door derden om te spioneren bij de eagles. We zullen content zijn als de dames eens met meer dan 1 tje zijn. Gentlemen gelijk we zijn hoeven jullie daar geen schrik voor te hebben. vertel het verder.

De rit dan…… belachelijk veel wind …. eagles houden van wind behalve ikke dan… onder stevige tred van Andy B en Nik B, reden we gezwind via de grote weg naar hoogerheide om vervolgens langs de oude Zeeuwse weg te rijden richting stationsbuurt en vervolgens richting de scheldedijk te tuffen. stoepen en dauwen was een goede beschrijving van de rit…. ni efkes ni een bietje maar begot den helen tijd.

Druivensuikers, sultana’s, evergreens en tal van andere geestrijke drankjes werden tot ons genomen toch voelde menig eagle zich moe en sijpelde ook bij de sterksten de fors stillekes uit de benen ! Deze samenloop van omstandigheden bleek de perfecte voedingsbodem te zijn voor onze eerste valpartij van het jaar, noteer het goed of lees het twee keer…. zelfs de eerste valpartij in het bestaan van de eagles…. De onfortuinlijke renner van dienst was Koen op de Beeck, iets te kort door de bocht … iets te schuin hangend op zijnen velo …. iets teveel power in die kuiten en pats boem pattat … daar lag hij. Vingervlugge eagles knepen hun remmen dicht hielpen de gevallene overeind en lieten hem verstaan dat de ketting nog niet goed lag terwijl hij al terug op zijnen vlauw sprong…. nadat ook dat euvel verholpen was zoefden we richting leo ….

Daar dronken we er nog enen … en nog enen… en hadden we het over truitjes en tenukes … sponsors enz … zoals zoveel en zoals zovaak … de komende weken gaan we ons hierin dieper verdiepen en hopen we nog dit jaar met een passend voorstel te komen.

k kruip even richting mijn (nog niet eeuwig) jachtveld en geef jullie nog allemaal een zachte ealgeknuffel…. (alvast voor de sauna van de toekomst)
tot volgende week.

BLIJF DIE PUNTEN TELLEN !!!

eagle groet

Tom

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén