WTC The Eagles

Verslag van 27Juli

Gevleugelde Vrienden,

Gisteren een recordopkomst eagles aan de paal… ik weet het exacte getal niet wegens niet wetend of ik wel iedereen zijn/aar naam opgeschreven had. In ieder geval met nog wat aanpikkers op de putste weg zoefden we weg  met zijn 42’en voor een einde maand rit die naar goede gewoonte iets langer zou zijn dan anders.

Het weer dat voor het eerst sinds weken weer wat beter was deed vele eagles beslissen van een rondje te rijden.  de uitgestippelde ‘kassenroute’ werd bijna foutloos gereden waardoor we met zeer weinig strafpunten toch naar de barrage mochten. We hebben een eagle klaarover ….. andy berek… tegen volgende keer dat ik er ben zal er voor u een spiegeleitje en een mouwke met ‘seingever’ der op klaarliggen bij don leo achter de toog.

De route liep via hoogerheide – ouwe zeeuwse weg zo naar krabbendijke en dan naar waarde – kruiningen en zo weer langs de ouwe baan naar rilland om via de ossendrechtse polder huiswaarts te keren.

78 km op den tableau 29.5 gemm.  goe gereden iedereen.  Er waren gisteren weer een heel aantal nieuwe oude bekende gezichten die hun eagle opwachting maakten.  Eén daarvan ‘den hulk van de oosthoevestraat’ nam gezwind het gros van de rit voor zijn rekening als koprijder.  waarvoor onze gemeende dank, Dirk !!  geflankeerd door Sven, de klassementsaanvoerder  dwaalden doorheen het zeeuwse landschap.

Na een aantal kilometers had den bosse weeral pech, den derraileur deed raar, wijselijk besliste hij na NPU om terug te keren naar putte.  Fietsend issie der niet geraakt. in hoogerheide brak zijn ketting. De rest van het verhaal is al nen eagleclassic… de patrik rijdt naar putte haalt de auto en bart wacht tot ze hem komen halen …….

 Stephanie, het is dus echt waar dat den bart teveel power heeft en dat hij te hard stoempt op zijn machine,  Een kleine upgrade van zijn equipment zou voor hem veel leuker zijn … voor ons ook want dan zitten we niet met dieje muziekmolen in het peleton.  Het zijn nog een paar dagen solden.  Persoonlijke analyse bracht aan het licht dat Bart een bianci type is…. glad italiaans design –  en den hopmans is op vrijdag tot 21.00 open.  

 

Verder gelukkig geen problemen gehad onderweg.  wat toch wel redelijk uitzonderlijk te noemen is met zoveel volk.   In het klassement zijn enkele mooie sprongen gemaakt, de roze trui voor de leidende vrouw in het klassement is van schouders gewisseld.  Krisje neemt terug over van Karen.  Bart S en Koen odB zijn 2 weken niet beschikbaar wegens op kamp met de Chiro,  ik denk dat onzen tim de sprong zal maken en zich zal vastbijten in het zog van de klette op de tweede plek. 

Er zijn vanaf nu tenues beschikbaar – wel nog zonder ons eigen logo – das mss iets voor volgend jaar – moesten er mensen intresse hebben in een tenue.  korte broek en korte mouw.  tenue werd gisteren gedragen door Krisje in de maat medium.  Broek door mezelf bosse,  patrik. De tenues zijn van Vermarc en de broek zit zeer comfortabel.

We hebben maten medium – large- xl- 3 xl – 4x xl:  Deze tenues zijn te bekomen bij mij thuis Moretuslei 29 (morgen vrijdag overdag ben ik nog thuis) en mogen weg voor de prijs van 25 euro’s  Probeert daar maar is op een ander voor gesteld te raken.  ik ga nu voor 14 dagen in congé maar de woensdag 17 augustus zal ik de tenues meebrengen naar het witte paard.  Ik zal der dan vanaf 18.00 zijn als er mensen zijn die dan nen tenue willen kopen kunnen dat dan doen.  Als er een te grote vraag is voor den tenue kunnen we altijd achteraf nog een bijbestelling maken maar tis niet zo dat we een heel jaar lang constant gaan bestellen. dus graag even actief actie ondernemen bij interesse voor een tenuke !!  Voorlopig telt de slogan EERST IS EERST ! of laat via mail weten welke maat !!  PAS OP ZE VALLEN WEL KLEIN UIT

 

De einde seizoensrit komt ook steeds dichter bij.  Moesten er mensen zijn die een straf plan hadden om op ne zaterdag een mooie tocht te maken – alle ideetjes zijn welkom !! iets in den aard van fietsen – ergens iets eten voor de lunch – fietsen – en dan ons einde seizoensfeestje bij de leo ‘s avonds met dans en muziek en een prachtige prijsuitreiking.

Zijn er nog eagles die mee willen gaan kwissen in de kantine van Bendrechspooooor…… WTC DE STURMERS ORGANISEREN DAN HUNNEN EERSTEN KWIS  ik geloof 27 september ook meer info na menen verlof.

genoeg gezeverd tot 17/08 fietst ze

gevleugelde groet

Tom


Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Henk 30 juli 2011 — Berichtauteur

    zowaar een half profpeloton!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén