WTC The Eagles

Verslag van 29 Juni 2011

Gisterenavond 16 man en 1 vrouw sterk.  Het was de laatste woensdag van de maand dus gingen we voor een iets langere rit dan normaal gezien.  Het werd het rondje Putte –Zundert – Putte.  Voor vele is ne keer nen andere weg.  We reden weg via de grensstraat – de kar – den heibos zo langs de kijkuit naar de verbindingsweg waar we Marc Herremans tegen kwamen, die vrolijk riep FLY EAGLES FLY …. Langsheen de wildert, nieuwmoer, achtmaal kwamen we dan aan ik zundert, daar ging sterke man Tim L van de kop af netjes gereden zo’n 40 km met best wat zijwind, grootste profiteur van dit alles was gigoloke die toch wel twee keer in beer tim kan.  MAAR moet gezegd nadat tim zich naar achter begeven had nam kris het vrolijk over van voor aan de kop!! Met als resultaat een mooie 60 kopkilometers in totaal.

Nadat we in zundert gedraaid waren zijn we richting schijf gereden, van schijf naar den horendonk zo door essen en dan via het spoor naar kalmthout.  Het laatste stuk was een draai en keer technisch stukje, paaltjes, bordjes, borduurkes, tunnel in tunnel uit.  Bijna draaide de koprijders ipv van het rozemieke naar rechts bij de gebuur den oprit op …  had ook weer wel een hilarisch beeld op kunnen leveren natuurlijk.

Een rit zonder platte banden is toch wel vele malen aangenamer dan om de zoveel keer stil te staan.  Enige stilstand die we gisteren hadden was omdat de boekhouding uit mijn zakje gewaaid was.   Gelukkig was er nen echten boekhouder achteraan de groep die het vliegend balansje onmiddellijk waarnam.  Zodoende ik het klassement weer netjes kon bijwerken.

Over het klassement gesproken, gisteren was de perfecte dag om de aanval te openen op de klette zijn leidersplaats: wat en wie hadden we daarvoor nodig: 55 km voor de koen odb, 88 km voor den tim l, 100 km voor gigolo en 101 km voor bart S.  Wachtend op koen, die niet kwam zijn dus vertrokken.  Tim, gigolo en bart profiteerden ervan en schoven door de rit van gisteren een mooie 72 km dichter bij sven.  Met de vakantie voor de deur gaan er hier en daar nog gaten vallen, toch vrees ik dat we eagleskampioen van dit jaar al met een licht lijntje mogen onderstrepen……   Bij de dames werd de fakkel deze week wel overgenomen, door het niet opdagen van onze babysit werd mijn madam (die volledig in tenue klaarstond thuis), alsnog aan de zetel gekluisterd, ons Karen nam met verve de rol van roze truidraagster over !  al rolde er over de tongen achteraf dat er steekpenningen en smeergeld aan onze babysit gegeven werden door karen…. Of zat onze babysit in de molensteeg…. Het parket opende alvast een onderzoek in deze zaak.  Voorlopig gaat karen vrijuit.

Op het terras werd er nog weelderig nagekaart over de afgelopen 24 u van Zolder die toch voor de meeste eagles als superleuk bevonden werden!!  We hadden nu nog niet genoeg man voor 1 ploeg maar toch gaan we volgend jaar met twee, drie mss wel 4 ploegen ….. we shall see.  We hebben wat moeten zagen maar uiteindelijk hebben we toch nog curryworstjes gekregen.  Ook hiervoor werd een officiële klacht ingediend en opende ook hier het parket een onderzoek….. agge begot 120 euro achterlaat in de kroeg zouden ze per euro wel een curryworstje kunne geven …..  ook hierover later meer nieuws.

Voila, de dagtaak roept de eagle zoeft verder op zoek naar een prooi,

Voor de zondagzwartrijders ….. hoorde ik het gekweek van meeuwen …. Maw … een oesterdammeke ….. half 10 paal voor zij die willen.

Voor de anderen

Gevleugelde groet

Tom

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén