WTC The Eagles

Verslag van 31 augustus

We hadden weer een mega opkomst aan de paal afgelopen woensdagavond. 39 man sterk. Onze groep begint serieus te zwellen. Dit soms met mogelijk gevaar voor eenieder op de baan.

Graag allen een beetje aandacht voor veilige oversteken behoudens we niet te vaak oep ons bakkes willen gaan. normaal rijden we de laatste woensdag van de maand een langere rit maar omdat het tegenwoordig al te vroeg donker is blijven we wat hangen rond de 50 km zonder al teveel plat te rijden lukt dat aardig, voor zij die een lampje hebben thuis dat ook past op de koersvelo… mss de moment om dat stillekes te bevestigen zodat we ook de laatste kilometers veilig naar huis kunnen rijden. iets wat ook zou kunnen helpen in het wegrijden om 19.00. als iedereen 5 minuten vroeger komt is de administratie rapper rond en zijn we sneller weg; Van de week een mooi tochtje langsheen de polder. Een dams met goede benen is enen voor rekening mee te houden!! Vooral nu de kermis zienderogen dichterbij komt, groeit hij zoals jaarlijks naar zijn beste vormpeil. om deze form echt vorm te geven zullen de eagles op woensdag 21 september 3 rondjes van het parcours van de sluitingsprijs afleggen. twee ervan netjes in groep. Daarna stap ik af en zij die willen mogen dat ook doen de courreurs rijden nog een derde keer het rondje maar dan met de gashendel open. Een echt koerske…. Laten we trachten om dit wel zo eerlijk en zo veilig mogelijk te doen !! (iedereen krijgt de kilometers van de 3 rondjes) de rit van de afgelopen week had niet veel om het lijf, twas mooi weer, der waren nieuwe mensen, wiens namen ik niet ammal ken. heb ze gegroepeerd onder ne spartaan of 5 in het klassement. wel ziet het er naar uit dat we nog mss nog naar de 100 fietsende eagles van dit seizoen kunnen groeien…. wie weet…. twee platte banden – dams en wederom de gigolo …. gelukkig kunnen we rekenen op ‘sus en klus vlauw’ (lees gino en walter) die zonder morren beide keren hun handjes lieten wapperen…… om zodoende het verlies van tijd te minimaliseren. ALS JE PLAT GEREDEN HEBT EN ANDEREN VOORZIEN U VAN BOMMEKES OF BANDJES IST WEL NETJES VAN GEKREGEN GOED ACHTERAF TERUG TE SCHENKEN !!!!!!! de walter moet wel bommekes met schroefdraad hebben !!!!! tis mar dat ge het weet hé !!!!

Verder Bericht

Vorige Bericht

5 Reacties

 1. Henk 5 september 2011 — Berichtauteur

  je kan dan den 21ste maar beter niet als 2e eindigen…

 2. tom 5 september 2011

  de laatste zullen de eersten zijn !!!!

  ik zal klaarstaan met een kodakske op de streep om wij betwisting een goed oordeel te kunnen vellen.

 3. Henk 5 september 2011 — Berichtauteur

  ik doelde dus op dat Wouter Weylandt vorig jaar 2e was…

  ik vind da precies wel wa gevaarlijk btw 🙂

 4. tom 5 september 2011

  tis mar zo gevaarlijk gelijk ge het zelf maakt !!! ken enkele toppertjes die er nu al voor op parcoursverkenning zijn !!!
  zij maar zeker dat het boem ga worre.

  Elks voor zijn eigen veiligheid hé !!

  aa ik was der ni vorig jaar dan weete da ni hé …. weet alleen dat adam blythe gewonnen had

 5. WTC Eagles 8 september 2011

  Het programma van de sluitingsrit is volledig rond. (onder welke weersomstandigheden ook…. De rit gaat door !!!!) eagles zijn ook beetje fladriens….

  bijeenkomst vanaf 12.15
  Start fietsen om 12.30

  Tour van +/- 105 km

  Stop in wemeldinge aperoke

  Champagnestop carpoolparking oesterdam

  Na het fietsen – hot dogs en hamburgers op de bbq bij Don Leo

  Prijsuitreiking en party bij Don Leo.

  De partners zijn natuurlijk ook van harte welkom !!!!!

  Der zal niet naar huis gegaan worden na het fietsen maar we vliegen der direct in !!!!

  Ge kunt altijd uw dansschoenen en een droog t shirtje al bij de leo binnen leggen voor aanvang van de rit !!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén