WTC The Eagles

Verslag van 4 Mei 2011

Gisterenavond 26 man en 1 vrouw sterk aan de paal. We vertrokken richting berendrecht –zandvliet- basf- golf- spuikanaal- polder – hoogerheide – calfven – zandvliet – putte, we klokten af op 53 km met een gemiddelde van 28 km/u.

Niet slecht wetende dat er wel wat draai en keer werk was, dat er toch wel wat wind stond en dat we onze eerste lekke band van het seizoen mochten vieren (Erwin V) was de gelukkige. Na de snelle bandenwissel reden we verder. Algemeen werd het stuk fietspad van zandvliet naar BASF als zeer slecht bevonden.(voor dat de stad dat niet heeft heraangelegd komen we der nimeer) Eenmaal afdraaiend naar de golf liep het beter. Nadat de schrijver van het verslag zijn wekelijkse vlieg had ingeslikt ging het ook met hem iets beter – doch niet super…. 1 vlieg is toch net te weinig.

Onder tromgeroffel delen we een dikke pluim uit aan de genaamde CD voor het beresterke nummer van gisterenavond….. gezwind naast SF trippel trappel trap… super eagle waardig. Nu enkel nog die helm Dams !!! Nogmaals de vraag om indien mogelijk allemaal dat ding op jullie bol te zetten, tis ni voor mij maar voor uzelf.

Wederom een aantal bekende nieuwe gezichten – en een aantal nieuwe nieuwe gezichten. Welkom allemaal!! Het is het bestuur gisteren ook opgevallen dat stillekes aan het niveau van de vlo’s naar de hogere prijsklasse aant stijgen is ….. de mix van moderne nieuwe dure fietsen en de old school buisvitesse dat maakt de eagles….tot de eagles wat ze zijn.

Het mag echter niet de bedoeling worden dat er altijd maar sneller en sneller gereden gaat worden en dat het fundament van de eagles ondermijnd gaat worden tot het splitsen van de groep – nen A en nen B enz…. De mensen die sneller en sneller willen en kunnen fietsen kunnen altijd bij de spartaan – de polderklievers – de mannen van den bushalt – terecht of alleen gaan fietsen. De eagles draaien nu tss de 28 – 28.5 en mikken op +/- 30 int hoogseizoen. En we houden deze strategie aan !!!! Dit is geen aanval op iemand maar gewoon een mededeling – geen enkele eagle dient zich aangesproken te voelen.

Toch zeg ik u als men bij den hopmans of de guns is zouden beginnen met het verkopen van goei benen …. Daar zou ik pas geld aan geven !!!

Volgend verslag zullen er 3 data doorgegeven worden om de Lesse af te gaan varen een van de komende weekends, dit als extra sportieve activiteit. Meer info volgt !!

Gevleugelde groet.

Tom

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén