WTC The Eagles

Verslag van 6 Juli 2011

Wat een prachtige avond hebben we gisteren weer gehad.  In tegenstelling met wat Frank en Sabine ons telkens ‘voorliegen’ bleek het ook gisteren weer een quasi ideaal fietsweer.  20 scherpe eagles en 2 eagleinnen stonden klaar aan de paal.  We zagen een nieuw en een oud bekend nieuw gezicht.  eagle 68 Wesley bogaerts en eagle 69 onze witte, onze lokale kanibaal, fuck the Cav…. we have ‘de KEV’. Alsof hij het erom gedaan heeft … binnenkomen bij de eagles en recht gaan lopen met den topnummer….. pieken noemt men zoiets ook wel eens.
enfin, de rit verliep voorspoedig, geen valpartijen, dit in tegenstelling tot de TDF (da die manne is op ne vlauwcursus gaan ofzo hé), geen lekke banden, (dankzij onze topmekkaniekers), rust in de groep (dankzij het oortjes systeem.  al had het allemaal weer niet veel geschollen, nen uitzwieper van de kopman van de wiels ploeg dreef zowaar eagle 1 richting de graskant aan de stationsbuurt.  Iets in me zei; switch die knop om en stybariaans zat ik zo weer op het fietspad, een 8 tal km verder wederom de kopman van de wiels ploeg ditmaal in een groefke tussen twee tegels (ongeveer zo breed als de spleet in Evans zijn kin).  Gelukkig wist hij ook daar proffesioneel uit te wippen.  het sein om stillekes naast iemand anders te gaan rijden werd hiermee nogmaals onderstreept.
We reden via de politieschool de polder in over de bathse brug langsheen rilland en stationsbuurt om daar terug te draaien via de oude zeeuwse weg tot op heimolen en langs huybergen terug naar huis. Een goeie 56 km en een gemm van 30 per uur. Goe gereden. De broers Schleck (imbert) namen vanaf heimolen het heft in handen.  En daar zit je dan op de tweede rij los in de wind zelfs op een kinderfietsje… het rijden achter de gigolo is een uitdaging voor iedere eagle… probeer het zelf maar is uit.  geen 10 meter is hetzelfde, achteruit kijken, nix aanduiden, plots remmen, hé ik rij links kijk en nu weer rechts, de meest waanzinnige attractie in bobbejaanland zorgt voor minder hartkloppingen en misselijkheid dan rijden achter gigolo.  Maar goed hij komt toch iedere week aan de kop sleuren en dat waarderen wij enorm !!!   Prachtig was ook om te zien hoe ze het Cav – Hushovd ik gebruik mijn hoofd akkefietje van de afgelopen week gingen naspelen. (met 20 eagles achter zich)….
In het klassement zijn er weer wat verchuivingen, Tim L (wiens vrouwke haar tirretje een van de dagen open gaat) liet verstek gaan, ‘S zomers is somers op verlof, deze werden netjes gewipt door Bart S die op zijn beurt vanaf volgende week weer weg is.  eagle Boey is aant lopen en trainen voor de voetbal dus die zien we waarschijnlijk niet meer, koen ODB is ook enige tijd ribbedebie, Tom VO is op berenjacht in Canada voor 3 weken…… der ga nog vanalles gebeuren. De roze trui zit nog steeds stevig rond karen haar schouders.  Het onderzoek naar de babysitaffaire is nog niet afgerond, de speurders volgen een nieuwe piste, nl het spoor ‘dejosse’…. Omdat madam 1 x wat langer is blijven hangen, zijn er kreeg eagle beuk het telefoontje ….. (is da normaal dat ie om half 1 thuis komt), eerlijk als we zijn heeft eagle beuk dit eerbiedig opgelost door te zeggen we karen om half 11 naar withoef hebben weten vertrekken….. reed karen daarom gisteren recht naar huis ….. hoe loopt dit af…..
als je het wilt weten ….. volgende week woensdag 19.00 aan de paal voor het vervolg….

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. kevin 11 september 2011

    Goeike Tommeke haha! Ik moest die nummer hebben! Krijgen de speciaal nummers ook een trui’ke :)?!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén