WTC The Eagles

Verslag van 8 Juni 2011

Het was een wisselvallige avond qua weer maar toch een goede grote opkomst aan ‘de paal’  Wederom enkele nieuwe gezichten die we met zijn allen welkom heten.  Er waren 26 sportievelingen, daarbij 4 dames. Sven onze klassementsaanvoerder stippelde een tochtje uit langsheen de polder
-het zoomland – wouwse plantage – de heide (of wat er van overgebleven is). Er werd na de start onmiddellijk erg hard weggereden.  de villa van de clarissen leek maar een wit stipje toen we voorbijvlogen. We vlogen voorbij de vroegere watertoren, langs de molengeest, onder de brug, richting polder en oude dijk.  Aan de kettle blokkeerde er een tweetal dames Anke en Nancy, ware het niet dat zij enkele dagen eerder een halve marathon gelopen hadden en de benen vermoedelijk niet deden wat zij mss wel wilden.  Stefan W, de sympathieke ‘ik breng iedereen veilig thuis eagle’ zag zijn kans schoon en glipte er vantussen.  Zoals het regelement zegt ….. halve kilometers dan maar.  Nog geen halve kilometer was ook mijn laatste pijl tot grote ontploffing gekomen en besloot ik de groep te laten doorrijden.  Na 14 dagen verlof, lekker eten, wijn enz…. en qua sport …. jeu de boules tegen mijn zonen van 2 en 4 deden ook mijn benen niet meer wat ik wilde….deed mijn hart een beetje raar en zag ik zwarte stippen…… De groep loslatend zag ik iedereen verder van me weg rijden, ik kan zeggen een schoon zicht,  boven op den dijk 20 dappere krijgers 2 krijgsters, een bewolkt polderlandschap.  ik kreeg  er bijna tranen van in mijn ogen, (was t omdat ik er door zat, de wind, een vlieg….. wie zalt zeggen.)  Ineens stonden ze stil, platte band voor Mark van put en langzaam haalde ik de groep weer in.  Sinds de afwezigheid van pokerface/bosse hebben gelukkige nen andere ‘eagle mekkaniek’ gevonden, onze nonkel walter, en ‘eagle fluiter’ bart S  Nooit verlegen voor een handje hulp bij een plat bandje ….  het bewijs is als bijlage bijgevoegd, terwijl op de andere foto de fitte al denkt van ….dees ga ni het eerste lekke bandje zijn van den avond ……. Na enige stilstand kwam de groep weer in beweging en moet ik het verslag hier staken wegens …. ik was er niet meer bij.  Ikzelf heb om mijn eigen gereden en hoop binnen afzienbare tijd mijn ritten terug uit te rijden!

Rond 9 uur ging mijn telefoon, ik reed net de kalmthoutsesteenweg op, mijn vrouw met de melding dat men al aan lek bandje nummer 4 zaten,(de fitte had gelijk) dat ik de babysit moest aflossen thuis (lees geen duvel op café).  ik lag al gewassen en gestreken op de zetel toen plotseling om 21.58 kris binnenstond.  6 platte banden…… wablief…… 6 ja 6 …. na 3 is de goesting over….. behalve bij nonkel walter …. die heeft iedere keer geholpen hé !!!!! dieje heeft nu al het ‘goudenbandenopleggerke’ van 2011 gewonnen da kan ni anders !!!!  3x plat voor mark van put, dieje ga bandjes mogen uitdelen volgende week.  karen, tom VO en tim L. waren de andere slachtoffers.
Genoeg stof tot napraten bij Leo dus, dat werd dan ook weeral gedaan door een heel aantal eagles. 

 


Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Erwin 15 juni 2011

    Als iedereen vandaag bandjes en bommetjes begint terug te geven, is ‘t ook te hopen dat nonkel Walter een rugzakske bij heeft!

    Bij het aanschouwen van al dat jong mals gras op de heide vorige week is in de achterste regionen van ons peloton ook afgesproken om de Kalmthoutse heide om te dopen tot Kalmthoutse weide en dit al zeker tot midden 2015.
    Spreek bijgevolg ook niet meer over ‘heikneuters’ maar over ‘weikneuters’.

  2. Henk Jansen 15 juni 2011 — Berichtauteur

    had de Walter dan 6 reservebanden bij?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén