WTC The Eagles

Verslag woensdag 12 april

Omdat de verslaggever met de Beagles reed , kan ik helaas niet veel meer meegeven dan dat de Eagles vandaag met 18 waren en een rondje Wouw reden. (57km – 28,1 gemiddeld).

De Beagles: Met een stevig windje vertrokken een 11-tal rappe mannen en 1 snelle vrouw opnieuw voor een rondje Schapendijk. Wind op kop, dus daar werd duchtig afgelost, voor de éne al wat sneller dan de andere, maar een aantal gasten zijn nu al goed in vorm, dus geen probleem om kopvolk te vinden. 

Net als vorige week vertrokken we via de ‘Krop Salaat’, die eigenlijk de Langeweg noemt, maar om de één of andere reden nomen we dit al jaren zo en weet zelfs niemand echt nog waarom…

Aan de Kettle ditmaal niet linksaf, maar rechtdoor, naar de eerste van 4 klimmekes van vandaag, Calfven. Aangekomen in Hoogerheide was het even opletten geblazen voor we linksaf naar beneden konden draaien want een andere groep wielertoeristen moest ons kruisen. Beneden linksaf richting klim 2, de kortste: die aan de tank. Zo door de dorpskern van Woensdrecht om dan rechtsaf klim 3 te nemen: de Rijzende Weg, de zwaarste van de 4, maar er werd op iedereen gewacht, ja gelukkig ook op de schrijver van het verslag :-p

De snelweg onderdoor richting fietspad naast de spoorlijn, klim 4: Kraaienberg en zo langs Bergse Plaat richting Schapendijk. Efkes stoppen, Frank Mees lek, maar snel nieuw bandje erop en weer weg. Op de schapendijk moesten we opnieuw schaapjes ontwijken en zo richting Putte. 

Totaal 58,5 kilometer, 31 gemiddeld, het leek wel alsof we de hele avond windop reden… gevolg: de batterijen leeg, en werden deze in de Croone opnieuw opgeladen. 

Schol! 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén