WTC The Eagles

Verslag9 mei: 4x plat is teveel !!

Gisterenavond 34 eagles scherp aan de paal.  Zou daar het weer voor iets tussen zitten….?? (de droge eagle kwam ook uit zen kot). Het was voor de eerste keer van het jaar gewoon droog op woensdagavond.  Redenen genoeg voor een aantal gevestigde waarden om hun 0 van de tabellen te vegen!!  Jonas en eric waren twee nieuwe eagle gezichten, welkom heren.  Gisteren ook voor het eerst 4 vrouwelijke eagles aan het vertrek mogen noteren.  Eeaglekampioene Krisje die nog met een clean sheet staat …. Was na de regen van de afgelopen weken gisteren verhindert door een berg strijk.  Laat ik nu net niets hebben met bergen …. En met strijken …. Dus kon ik gaan fietsen.  Ik kan wel zeggen dat ze gefocust is op de weken na haar vakantie om de jacht te openen op de andere dames.  Veerle en kathleen waren er voor de tweede keer. Karen en Els veegden ook hun nul weg.

Eagle asfalt had last van vliegende stoelgang en veegde niet zijn nul, maar wel zijn nieuwe witte sjieke tricot vol stront !  een kaksidentje noemen ze zoiets !!

Onze safety eagle Tim liet nog even voor take off zijn stem gelden met de mededeling dat we voort eerst met een grote groep weg waren en dus toch wel de nodige voorzichtigheid aan de dag moest gelegd worden.  Netjes twee aan twee en niet te zot hard rijden.  Wederom had onze klassementsleider het ietswat moeilijk om zich aan de vooropgestelde 30 km/h te houden. Samen met JVDP reden ze soepel weg.  Na wat gezaag en bijgestuur kregen ze dan uiteindelijk de paarden wat onder controle.  Op dat moment draaiden we van de damesweg richting NPU af en bleek om de 40 meter de baan doorgezaagd…..

Eagle Bart werd het slachtoffer van een platte band.  De meesten anderen besloten om van het stalen of carbonnen ros te wippen en even te wandelen. Tot waar de baan weer wat beter werd.  De lekke band werd snel verholpen en we tuften verder achterlangs het spoor naar de kraaienheuvel en dan over den heimolen richting Huybergen. Bij het oversteken van de grote baan hadden we onze eerste bijna dood ervaring van het jaar, daar sommige wel over dachten te kunnen en anderen slimmer waren en toch maar even wachtten.  De bedoeling was om van aan ‘trapke op’ richting de vleet te rijden en terug binnen te komen over de verbindingsweg.  Een tweede lekke band kathleen ditmaal gooide roet in het eten.   Omdat er sommige bang waren dat we in het donker zouden moeten terugrijden langs de Kalmthoutse steenweg en om dat de finale van de europa league ook steeds dichter kwam werd besloten om maar gewoon via Huybergen naar huis te rijden (terwijl karen nog wel zin had in een verbindingsweg en bart S een shetland pony liet schrikken door vlak voor de neus van het arme dier zijn masjien tevoorschijn te halen om te plassen)(ik heb nog nooit een shetlandpony zo glimlachend zien weghuppelen in zijn wei).

Welgeteld 4.6 km na de lekke band van kathleen floepte alle lucht uit koen opb zijn achterwiel.  Nummer 3 was een feit.  Het leek wel of koen uit een kolenmijn kwam, handen, knietjes,ellebogen zwart en vettig, maar gelukkig een snelle wissel. JVDP en LP wiens bidons leeg waren zagen hun kans schoon en glipten snel ‘de kloek’ in om hun dorstige lever daar al even te verwennen.  OK in 1 lijn naar huis dan, dat was buiten Nonkel walter gedacht… op het stuk tss Huybergen en jagersrust reed ook hij lek.  Er begonnen hier en daar toch wat mensen ongerust te worden dat ze de voetbal nog zouden moeten missen (of althans het begin).  Toen ook Walter zijnen tuub terug gevuld was met lucht ging de gashendel richting putte goed open.  35 -36 was niet onaardig- lichte neerslag daalde neder over ons (maar de meeste zijn wel wat gewend na de afgelopen 5 weken) gelukkig haalden we putte zonder verdere kleerscheuren en klokte we aant peirdje af met 46 km op den teller.

Met zijn 12 waren we op den aprés eagle waar we genoten van onze welverdiende cola, water, dorstlesser, looza ace, Fanta ja ja zelfs thee.

Verantwoordelijke jonge sporters dat we zijn besloten we met zijn allen om om 22.30 het estaminet te verlaten.

We gaan het nog leren !!!!!

Das iets anders dan de ‘lees op hoog stemmeke’ sjeppapetrappers….

 

Eagle groet

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén