Woensdag 8 april 2015

Weinig wind en een ondergaand zonnetje zorgden ervoor dat we met 39 aan de start stonden. Voor de eerste keer in onze clubgeschiedenis werd er dan ook in 2 verschillende groepen gereden: 11 (B)Eagles en 28 Eagles, of was het andersom?

Rondje van de dag: Putse Weg – Jagers Rust – Ossendrecht centrum – Kettle – Brug van Bath – Rilland – voor de Stationsbuurt linksaf – 2 fazanten, een haas en een Eagle – Zimmermanweg – Brug van Bath – Kettle – Krop salaat en terug binnen.

De papieren Eagle van 2014 valt dit jaar al gelijk terug in de prijzen: eerste platte van 2015, sterk bezig Philip S! Bij het opdraaien van de binnendijk was hij erin geslaagd om de buitenband over de velg te rijden. Na alles te controleren konden we dus gewoon opnieuw vertrekken zonder plakgerief te moeten boven halen. De groep trok zich terug op gang, jammer genoeg had niemand (behalve Gino K) door dat Nonkel Wally nog snel even zijn achterderailleur moest heropstarten. Wat volgde, leek een beetje op de ontsnapping van Terpstra en Kristoff afgelopen zondag. Het snelheidsmetertje ging vlotjes boven de 50 km/u, straffe prestatie op een MTB met kleine wieltjes.

Verder weinig noemenswaardigheden. Nen hoop “gesjauwel en getetter” onderweg en geen vechtpartijen om in het juiste wiel te kunnen zitten dus de snelheid zat goed!

We klokten volgens mij af op 50km en een gemiddelde van 27km/u. Niet slecht voor de tweede rit van het seizoen.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén