WTC The Eagles

Verslag van 7 September

Met spijt in het hart moet ik in het klassement bij de 3e laatste rit een 1 zetten bij AMBRAS…. Jammer maar toch!!! Een van de vuistregels van de eagles is samen uit samen thuis.  Tenzij er door iemand zelf aangegeven wordt dat de groep mag – kan doorrijden.  Gisteren een redelijk belachelijk winderig daggeske om te gaan fietsen, bleken er toch enkele telkens harder en harder te moeten gaan rijden.  Met het gevolg dat een nieuwe eagle  in Hoogerheide de rol moest lossen.  Dit rond half 9 en bij duisternis. Ik weet niet wat jullie der van denken maar ik vind dat niet kunnen.  Als er trouwens tot 3 x toe geroepen wordt om ergens  linksaf te slagen en mensen rijden gewoon rechtdoor heb ik daar ook mijn bedenkingen bij. Na afloop van de rit bleek ik gelukkig niet de enige te zijn.  Der zijn mensen die moeite doen om telkens weer een ritje uit te stippelen, mensen die zich daar af en toe een deel van hun vrij of niet vrije tijd in steken, dan komt het des te lullig over als er dan enkelen zijn die denken dat ze zomaar alles naar de boem kunnen rijden.  Er werd achterliggend al gezegd seffes linksaf en naar huybergen en dan naar huis. Sommige mensen hadden ook net enkel dat stuk nodig omdat de tong bijna tussen de ketting zat.   Uiteindelijk, was ik als eerste binnen de rest 2 minuten na mij, Bart, de nieuwe eagle kwam gelukkig ook iets later bij leo binnengewandeld !!! Al een sjaans dat bart zijn weg kende in Hoogerheide.  Bart is wel met stip een echte eagle geworden dankzij zijn meer dan verdiende pintje bij don leo!!! Welkom bij eagles Bart en normaal rijden wij altijd samen.

 

Goed de rit dan,  22 eagles sterk ….. of minder sterk aan de paal.  De paal die sinds gisteren getooid is met het logo van de “the eagles”.  walter waaide aan uit de polder … daar ist wijt ni te doen, nik waaide aan van de putse weg … amai de wind komt van alle kanten.   Tis eender naarwaar of langswaar je reed wind stond op het menu.  Laat dat nu iets zijn dat ik niet lust…..   via de verbindingsweg richting bergse baan – waar we bijna een frontale botsing hadden met een lokale witte range rover.  Madam duwde ook pas op haar rem toen ze zag dat er wel veel volk uit de bocht kwam.  Paniek bij eagle asfalt…. Die dook stybarsgewijs weeral recht richting aangeplante mais. Al kwam het achterwiel van nik idd wel erg dicht bij…. Ik reed er naast.  Dat was het laatste dat ik zelf gezien heb want vanaf dan zat ik met zwarte vlekken en sterretjes voor mijn ogen.  We vervolgden de weg richting kerhof om dan zo langs …….. en langs……….. naar huis te rijden.  Ik ben langs de PNEM en de oude bergse weg naar huis gereden.  De rest ging via de kraaienberg en via ik weet niet precies langswaar ze gekomen zijn.   uiteindelijk 52 km op de teller. Gemm 30 en winkracht 5-6 !!!!!

De laatste twee ritten zullen beperkt worden tot een maximum van 40 kilometer !! omdat het te snel donker aant worden is.  Het koerske van 21 september mag kan doorgaan voor zij die willen en kunnen.  Iedereen is voor zichzelf verantwoordelijk !!!!!!!!!!!! gisteren kwamen er al vragen van is dat met nen otto dervoor???? Mogen we dan op de baan ????   Awel ge doet er mee wat ge wilt. Zolang dat ge ziet dat we naar de kermis kunne derna en niet naar een begrafenis.  Mss is het ook wel beter van het gewoon niet te doen JJJ.

 

Het programma van de sluitingsrit is volledig rond. (onder welke weersomstandigheden ook…. De rit gaat door !!!!) eagles zijn ook beetje fladriens….

bijeenkomst vanaf 12.15

Start fietsen om 12.30

Tour van +/- 105 km

Stop in wemeldinge aperoke

Champagnestop carpoolparking oesterdam

Na het fietsen – hot dogs en hamburgers op de bbq bij Don Leo

Prijsuitreiking en party bij Don Leo.

De partners zijn natuurlijk ook van harte welkom !!!!!

Der zal niet naar huis gegaan worden na het fietsen maar we vliegen der direct in !!!!

Ge kunt altijd uw dansschoenen en een droog t shirtje al bij de leo binnen leggen voor aanvang van de rit !!

 

Gevleugelde groet

Tom

Verder Bericht

Vorige Bericht

5 Reacties

 1. eagle 1 8 september 2011

  eagles zijn een beetje FLANDRIENS natuurlijk !!!

 2. andy 8 september 2011

  Pff, da gaat zwaar worden, heb daarvoor nog een extra nachtje gedaan

  • tom 8 september 2011

   wat is zwaar voor een topper gelijk gij … vingers in de neus …. ik voorzie voor jou 85 kopkilometers !

 3. Gerard 8 september 2011

  Misschien moest je dan maar eens een veldrit organiseren, dan voelt eagle asfalt zich op z’n gemak… 🙂

 4. Henk 10 september 2011 — Berichtauteur

  hela hela!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén