WTC The Eagles

Verslag van 21 September – Laatste woensdagrit

Gisteren een klein groepke – 14 man sterk en 2 vrouwen  – 1 nieuwe eagle Veerle  – de nieuwe vriendin van eagle asfalt. 

Zo laat op het seizoen maar toch nog welkom.  Ze is nu wel aan hare stand verplicht om zaterdag met ons mee te fietsen !!

Vanwege de vallende duisternis werd besloten om een rondje ‘rond de kerktoren’ te rijden.  Een kleine  35 kilometers met twee sterke kopmannen gigolo en David !! eaglewaardig ….. dat zeker, de ganse rit op kop !!! merci mannen. We reden een klein verbindingsweggeske, huybergen, familyland,ossendrecht, en sloten het tochtje en het seizoen af met de kasseistrook aan ‘de leeuw van vlaanderen’, zo langs zandvliet naar huis.  Het was tevens onze eerste een enigste kasseistrook die we overwonnen dit jaar.  Dit werd gesmaakt door het merendeel van de eagles dus ….. volgend jaar meer kasseien !!

 

Onderweg kwam Erwin de troepen versterken.  Hij was iets te laat aan de start en was dan maar op het goed vallend uit via de putse weg naar huybergen gereden – wij draaiden net van de verbindingsweg af toen we hem tegen kwamen.  Hij keerde zijn kar en sloot aan.

 

Na de rit werd er traditioneel en goed ge ‘aftereagled’ zonder verder in detail te treden.  Sommigen kwamen uit het niets  – anderen verdwenen in het niets –

Opvallend was een aantal niet gefietste eagles toch nog de weg naar don leo vonden !! ik telde er  4 + een verloren gelopen kwaffeur…

 

Nu de prijzen bijna uitgedeeld zijn waren er toch 4 top 10  rijders die verstek gaven klette – somers – op de beeck – selleslaghs.  Er werd nog beetje geprofiteerd door Erwin en henk om nog een plekje op te schuiven  -Daar de top 10 normaal gezien volledig komt rijden zullen er 110 km bijkomen en blijft het klassement en  is de top 10 gekend !! achterliggend kunnen nog redelijk wat zaken verschuiven.

 

De top 25 zal bedacht worden met een leuke eagle attentie tijdens de prijsuitreiking !! dus der staat nog het een en ander op het spel voor sommigen !!

 

De voorbereidingen voor zaterdag zijn bijna allemaal klaar !

 

Morgenavond zal een groot stuk van het parcours nog gepijld worden zodat we hopelijk zonder al teveel problemen onze tocht kunnen rijden.

 

Het weer ziet er in ieder geval goed uit.

 

Verder valt me nog te vragen of iedereen zaterdag goed uitkijkt – goei weer zou wel is vele eagles kunnen lokken- een helmke op de kop (dams)

We hebben een volgwagenbusje mee die achter ons zal rijden maar die kan onmogelijk de ganse tijd achter ons rijden.

 

Hoe groot de groep ook zal zijn we rijden op het fietspad waar er een is.

 

Tot zaterdag in grote form

Gevleugelde groet

Tom

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén