22 december: TT Ossendrecht

Redelijk stil op de digitale tamtam deze morgen wat het ergste deed vermoeden: er gaan maar 3 eagles op de afspraak zijn…

Bij aankomst aan de grens stond er verbazend genoeg toch een redelijk indrukwekkende groep: Gino K, de Corne (lo), Nico vdP, de Guppe, David vT, Bjorn Berk, Andy B, Bart S, Roel G, Lode P en ikzelf.

Bjorn Biez en Roel B zijn duidelijk niet groot gebracht onder het regime: ‘s avonds grote vent, ‘s morgens ook grote vent. De Breezers van zaterdagavond zijn de mannen precies slecht bekomen en dus een rondje pas van Frits en Frats.

In plaats van in te pikken in Putte toch maar besloten om naar de blauwe pauw te rijden en daar te starten, we waren daar niet alleen en dat hebben we onderweg gemerkt: redelijk druk en af en toe blockage total.

Ontzettend schoon toerke gereden, den ene 25km eigen tempo,den andere 25km rap, of 45km traag, of 45km rap…. Alles kwam opnieuw samen aan de bevoorrading aan “de flikkenschool”. Patrick vP kwamen we nog tegen en ook de Lesley S en zijne dodentochtkameraad stonden daar een krentenbolleke te eten.

Ter plaatse beslist om de toer iets in te korten wegens vlakbij huis en genoeg kilometers op de teller. Onderweg mekaar kwijt gespeeld spijtig genoeg en dus maar ineens koers gezet naar verzamelpunt de Croone. In Putte passeerden we Dirk C nog die ongetwijfeld ook de 45km gereden heeft. Bijna gelijktijdig kwam iedereen aan aan de Croone waar de chocomellekes, de Geuze en de 33’ers vlot over de toog gingen. Ook Anneke en Anja kwamen er nog binnen gedoken na hun fietstocht.

Dieettip van de Guppe: appeltaart is wel ok maar het deeg moet je laten liggen want daar word je dik van… Sonja Kimpen zal het niet graag horen maar ik kan niet anders dan hem het voordeel van de twijfel geven.

Tussen al de trainingen door is ondergetekende gisteren ‘t schijnt ook nog even op tv geweest.

Een aantal straffe verhalen over weekendjes later was het jammer genoeg weer tijd om af te sluiten.

Woordje van dank nog aan de Guppe, Nico vdP, de Berk Brothers en de Corne voor het wachten op de rest aan de bevoorrading: sommigen, misschien wel allemaal, hebben daar 20 minuten de koude getrotseerd! In tegenstelling tot de 2 minuten van de laatste.

Eaglegreetings,

De Nero van Startrek

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén