8 december: Moretusbos

Eindelijk zondagmorgen en het bos in met de mannen. Over de rit is weinig noemenswaardig te melden behalve dan dat de Gigolo blijkbaar stiekem alleen wilde gaan rijden maar ergens in de bushbush achter de camping een peloton eagles in zijn wiel kreeg. Foei foei Kris! Cool

Dirk Claessens was verrassend genoeg al wel aangepikt aan de Croone. Die ging net de route voor de komende Adrie VDP uitstippelen en wij zaten zonder gids… a perfect match!
In de buurt van Calfven geprobeerd om een klein niemendalletje van een heuveltje op te rijden maar dat bleek gemakkelijker gezegd dan gedaan. Langs alle kanten schoten er Eagles uit de Rhododendron Ponticums naar boven maar niemand bereikte de top. Bij de meesten kreeg het zelfvertrouwen toch een klein tikkie.
De bosjes herbergden niet alleen Eagles maar ook een 3-tal verdwaalde West-Vlamingen cirkelden als hongerige gieren rond hetzelfde hoopje bladeren om af en toe hun kans te wagen. Ook zij moesten gelukkig hun meerdere erkennen in de Ventoux van de lage landen. Voor er iemand “Zie je va Bruhhe ton zie je van ahhter” kon roepen, was het fietsend trio alweer verdwenen.

Ergens speelden we al met het idee om een sluitingsweekend in Echternach te plannen maar we staan letterlijk en figuurlijk weer met onze voeten op de grond. Winterberg is ook goed… daar zijn tenminste liftjes die u naar boven brengen.
Daarna op ons gemakske over de weg weer naar Putte om nog een kleine afsluiter te drinken in de Croone.

Tijdens het middagmaal redelijk voldaan van onze prestatie bijna gestikt in mijn tweede pistolet bij het lezen van een sms van Roel G: TT in Wouw gaan rijden, 60km in minder dan 3u. Niet veel later bericht ook Andy B: Roel G bangelijk in vorm vanmorgen. Umpf, even dubbel checken op onze strava, 35 km op 2 en half uur is het verdict. Ik heb een natuurlijke afkeer van wiskunde maar bijna de helft van de kilometers op bijna dezelfde tijd… dat lukt nog net. Tegen dit tempo gaat het (90km van Bergen Op Zoom) voor die mannen 4u rijden zijn en voor mij eerder een Allday Event, werk aan de winkel dus!
Waren van de partij: Dirk C, Kris I, Glenn, Tommy polies, Bob DD, Roel B, Bjorn B en Lode P.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 WTC The Eagles

Thema door Anders Norén